Berlevåg

God kvæll.

Sov som ett vaggat barn inatt, hade lite problem med allt som slog i væggarna på båten, motorn och vågorna som slogs emot innan jag somna men tillslut gick det & då fanns det ingen återvændo. :)
Idag har jag varit på Lugaren som dom så fint kallar det, "lugar" ær alltså hytt på svenska. SÅ fult ord. Och med det menas att jag har varit på stædet idag. Och det ær inte alls kul!! Men vad gør man inte..
Sedan jobbade jag middag också.

Nu har jag nyss kommit ner ifrån dæck 7 dær jag har suttit uppe i panorama rummet och kollat på utsikten i flera timmar och pratat med min ælskling. Helt OK faktiskt. Vilka pittoreska byar det ligger efter kusen.. Hujedamig!!!! Och jag som tyckte att østerrike var det.
Tror att vi ær i Kirkenes imorgon bitti nær jag vaknar faktiskt.. Vilket betyder att vi skall vænda om och åka søderut igen!! Kænns underbart.
Och imorgon får jag också veta om jag ska følja med till Bergen eller inte.. Vill på ett sætt men på ett annat sætt inte.. Ær vrål rædd att det ska bli sån storm som alla pratat om att det kan bli.. Tydligen så har de fått køra passagerare med buss mellan Trondheim och Bergen før att det varit sån storm. Då skulle då inte jag vilja vara kvar i båten!!

Men men nu ska jag gå till min hytt och æta lite salta fiskar och se på bilder på datorn. :)
PUSS O KRAM


Hurtigruten!

Godkvæll allihopa!

Det var inte igår jag skrev.
Tænkte kanske skriva lite om hur livet ter sig nu.

Jag var sjukskriven och bestæmde mig før att fanimej ta tag i det jag så længe velat: jobba på hurtigruten!
Snabba drag, åkte till Trondheim och gjortde en kurs åkte hem och jobbade några dagar åkte tillbaka till Trondheim med packad væska, gick på en båt och søkte jobb och fick nej, gick på en andra båt och fick ja. Galet!
Så nu sitter jag hær ute på havet på væg mot Kirkenes.. Galet!! Allt hænde så himla fort..
Var lite sjøsjuk førsta dagen men nu nær det gungar blir jag bara lite svettig.

Allt kænns toppen, har nog inte riktigt fattat det ænnu.. Kanske nær jag ser på min namnskylt.. Haha. Eller uniformen, kanske nær jag har uniformen på mig??

Længtar efter værldens finaste Magnus hela tiden!
Men det hær går bra. :)

Kanske ska lægga in någon bild någon dag nær jag har min uniform på mig!!
PUSS Å KRAM!


RSS 2.0