Coctail kväll

Igår och idag har jag hängt med Johan hela tiden. Inte gjort så mycket alls faktiskt. Men idag var vi iaf och bowla, och jävlar va däng jag fick. 2 bad 4 me! ;(
Nu har jag precis kommit hem ifrån Hamra, har varit där med Oscar på coctail kväll det var trevligt faktiskt. Super fräna coctails var det också. Hihi. Så vart han väl på fyllan & sen skjutsa jag hem han och affe. Sen var kvällen slut.

Imorgon ska jag & johan åka in till stan och grejja lite och jag ska shoppa. Också ska jag möta upp pernilla på stan för hon ska med oss hem igen för nu jävlar har vi sportlov! :D Jipppiiiiie. Och så fort pappa kommer tillbaka upp hit så flyttar jag även ut ur nuckebo! Yey.

Men nu är dags för att sussa.
puss

Måndagsklubb

gott med öl idag kan jag lova!!! mats, karin, helena & oscar är mina bästa.
vi var på måndagsklubb och fick i oss någon öl.. gött det.. men ja..
jag längtar tills studenten men samtidigt så känns det som att, det är fan snart!! jag hoppas för allt i världen att vi hamnar på samma ställe nu efter skolan, så man kan känna sig säker ett tag till!
ni gör min dag älsklingar!

Imorgon ska jag chilla hårt, jobbet vart inställt så ja, en sovmorgon och sen ner till funäs och hämta skotern vore nog ordentligt på sin plats??

pusssssssssss

äntligen

Okej då, jag dog inte! Yeey. Klarade körkortet tillslut nu äntligen efter att för att vara ärlig på; 5e skrivninge och 2a körningen. Haha bättre sent än aldrig! Så nu har jag tagit över Oscars bil. :)

Igår var jag på skoter tävling med pappa hela dagen det var fetttttt kul och kolla på. :)
Ska upp o jobba imån. Och helveete va de snöar. kuk.


lär sova nu.
puss

huu

hejdå nu dör jag.
huuuua...

puss

Godnatttt

God natt då. :)
Imorgon ska jag tillbaka upp till Funäs och jobba i helgen. ;/ Nästa helg är jag ju äntligen ledig! Finnemang.

p u s s

Hej hej hallå blogg.

Nu har vi varit och ätit här i Sveg också var vi och hälsade på Emelies kompisar lite grann. Piss väder ute är det också, och katten i de här huset har fan damp på riktigt. Och nu har jag just lagt upp nya bilder från Röros på bdb så ni kan kika lite där på bilder om ni vill; http://jennieolsson.bilddagboken.se/

Idag har pappa lagat min skoter också, så i helgen då jävlar ska jag ut och köra lite racing. Hihi också ska vi på skotertävling på lördag far och jag! :)

Men patten, helt seriöst. Du har varken hämnas eller skitit i allt? Va har du mer för alternativ förutom att käka chips? mongis.

pusspåer!

Sur sveg

Jaaaaa, sveg suger ju ganska hårt! Åkte hit idag runt 1, och jag skojar inte om vilken jääävla träningsverk jag har sen igår. Huaa! Har haft körlektion idag också, kul det! Och nu sitter jag hemma hos Emelie och vi ska gå ut och äta lite. Jag kan inte förstå varför Sveg finns ens en gång! Så jävla värdelöst ställe egentligen. Buuuu.

v13 o kiruna då emelie?

puss

Pelikanklubb

Nu bär det av alldeles strax till onsdagsklubben på Ramis. :) hihi.
Sitter hemma och dricker en öl nu och väntar på lilla oscar!
känner en extrem träningsverk som kommer dra över mig imorgon!!

men msn då????????????? [email protected]

haha try it.
puss!

Frida hon kan hon.

Idag har vi varit ute och kört skoter Frida och jag. Också fika vi uppe på fjället. Sen satt hon skotern i ett träd så var de roliga över. Haha! Johan fick komma till undsättning och hjälpa mig att ta loss skiten medans hon själv tittade på. Frågan till henne är varför man åker ut och kör skoter i jumpadojjor? Sen åkte vi på brännet en sväng och sen tillbaka hem. Så kom mamma & pappa o hämtade min skoter eftersom jag åker till Sveg imån så då ska pappa ha den och laga den under tiden.

och grabbar, kan ni kommentera lite. haha.
Nu ska jag jobba sen är det pelikanklubb för hela slanten!

bilder blir senare ikväll.
pussssssssssss

Forbönder och Lasse Olsson.

Herregud vilken dag kan jag nog bara ligga här helt lugnt och konstatera. Åkte till Röros med mamma, pappa och syrran. Helt otroligt vilken jävla slut far jag har. Och enligt honom i ett något berusat skick idag så har Elin fått hans utseende (stackars??) och jag har fått hjärnan? (JÄTTE STACKARS). I vilket fall så har vi haft en sjukt rolig dag. Det roligaste måste varit när vi stannade och hade kisspaus. Så satt mor bakom bilen och vi körde iväg så hon satt med rumpan i vädret rakt emot vägen. Pappa, jag & Elin skratta så vi grät. Det var så jävla roligt.
Annars så var fadret mest ganska dryg tyckte jag, men han är ju som han är. Tänkte försöka lägga in en film som jag gjorde idag på honom om jag vet hur man gör? Det var ju det lilla problemet också.

Ikväll har vi varit hos Marcus och druckit nån öl och sett på film. Imorgon ska pappa laga min skoter eftersom jag är så seg säger han? Men bra det iaf att det blir gjort. Och sen ska jag och Frida ut och köra skuuuter efter det!

Också ska Emelie och jag åka upp till Kiruna snart och hälsa på har vi bestämt! Det börjar låta som att det är dags för det? ;) Också längtar jag sjukt mycket till v.10, funäs och då jävlar. Det ska bli bästa veckan! Kanske ska skippa Sälen nu när jag har fått nya projekt på g. Haha!

näää puss då?

image28

elin & jag i röros

Måndagsklubb

Igår var vi på måndagsklubb igen. Det var väl bra som vanligt. Vann quiz tävlingen gjorde vi också, lite bäst vi är! Nu har Frida ringt och väckt mig 3 gånger så nu kan jag inte somna om. Vi skulle ut och åka skoter men nu måste hon jobba. Så det blev inget iallafall. Jag ska ut o ställa in den i garaget nu så Johan kan komma och laga den, eller ja försöka laga den.

http://www.youtube.com/watch?v=H4USyCd4csA

Idag kommer mamma, pappa och Elin hit också! Jiiipppiiie jag längtar efter min mamma jämt!
Nu ska jag kliva upp och ta tag i mitt liv.

only heaven loves you know.
puss o förlåt.

Om jag kan dammsuga.

Kan jag lova att jag gör, jag är lite grym på att dammsuga! Fy fan vad tråkigt det är att städa hotellrum. Det är vedervärdigt. Något jag aldrig ska jobba med i hela mitt liv, aldrig aldrig det finns inte en chans.

Var på Söndagsklubben igår med Mats, Jimmy o Fredrik och fick mig lite öl. Äntligen, som jag har längtat! Synd att inte Oscar var med bara. Kul var det att träffa Fredrik som jag inte gjort på ett år sen han hoppade av så det var jätte roligt! :) Upp och jobba imorse var dock inte lika roligt. Men det funkade, fast allting gick lite saktare än vanligt bara.

> emelie, emeliestridsberg.blogg.se säger:
eller så ska jag spela in det och ge till henne i studenpresent
> emelie, emeliestridsberg.blogg.se säger:
så säg til om du ska ha hjälp att hämnas. jag är eXPöört

Ja emelie, du är väl det!
nu ska jag in och jobba nån timme sen kommer äntligen Oscar hem och då ska vi på måndagsklubb!

min kaka, hon kan hon!!
puss

va faaaan haha

alltså seriöst, hur jävla pantad kan en kille bli.
vart går gränsen? och hur mycket energi orkar
vissa lägga ner på att försöka få en att tro saker?
och hur jävla roligt är det egentligen,
i slutändan, om någon skulle bli sårad. era jävla miffon!
fy fan för sånna här personer, skärpning!
på den här sorten finns det nog ingen gräns.
världen är så liten och allt blir så mycket roligare då!
--

Nu har jag varit nere i Funäs med Pernilla & Rikard en sväng käkade på loftet och sådär. Nu försöker jag få Rikard att vilja åka på söndagsklubb, men det verkar inte gå så bra för mig. Men jag brukar ju lyckas tillslut. Jaja, jag är sjukt öl sugen iaf så nånting blir det, vad det får man se. Precis vad jag ska göra nu förresten, gå in till Frida, överlägga lite och dricka en öl!

Emelie har försökt lära mig en sak här i livet: Hämden är ljuv!
Och jag har försökt att lära henne en sak: Du ska behandla andra så som du vill bli behandlad själv!
Men frågan är nu; Vem av oss har rätt egentligen? Vilket är det bästa alternativet. Och vad vinner man på att antingen hämnas? Eller att lägga ner och skita i allt? Försök komma på det rätta svaret. Kanske det är jag som är för snäll och alltid ska se alla bra saker hos folk och alltid hoppas att dom faktiskt är bra egentligen? Och att dom faktiskt kan bättra sig? Och att man faktiskt kan lita på allt och alla. Haha! Det är ju så jag är, buhu. Kan nån ge mig lite ondska.

dagens dilemma.

puss!

Regn??

Det regnar ute, förstår ni det regnar! Typ underkylt regn. Och igår var det 20 minus grader? Vad är det som händer med världen...

Inatt kom jag hem vid 2 typ, det var ganska kul och jobba för dom vela dricka mycket så då blev det mycket drinkblanda. :) Och det är ju som roligare än att servera öl tycker jag. + Att när jag plockat ihop på övervåningen och skulle låsa så var det två som roade sig på toa. Det fick vi oss ett gott skratt åt.
Och idag har jag bara hunnit med frullen och sen jobba vid 10 - 14 typ.. Nu sitter jag och väntar på Pernilla hon skulle längdskida hit och sen skulle vi längdskida tillsammans tillbaka till Funäs men nu när det regnar så är jag inte sugen längre. Så hon kommer väl snart få se om vi får nån som vill skjutsa oss tillbaka till Funäs sen ist. :)

phoenix - everything is everything
och jag blir genast döds sugen på att åka på hultsfred igen! Men som sagt.. Jag missar det i år igen för när det är så är jag på Alanya. :( Tänk om mina klass kompisar bara vela åka på klassresa till Hultan ist? Vad mycket bättre det varit för mig. För Hultan är kanske 10000000 gånger roligare än att åka utomlands!! faktiskt.

nääää
puss på er



hultan 06
image27

Vad är du på för blogg?

Vaknade så jag gick in på hotellet och käka frukost idag, sen hem och sov direkt igen. Knappt att jag minns att jag var inne och käka faktiskt. Sen sov jag tills tjejerna kom hem. Idag har jag inte gjort nånting alls, det har varit så kallt så jag vela inte gå ut heller. Det enda vettiga jag gjort idag, eller vettigt va det nog inte heller är att jag laddat upp en massa bilder på facebook. Nu har jag just jobbat afterski och är hemma en sväng innan kvälls passet börjar. Suuck.

Så ringde pappa och ställde frågan "vad är du på för blogg jennie? grabbarna undrar.." Jahaaap tänkte jag? Så vad menade han med det? Undra om pappa vet vad en blogg är förnått. Innan vi skulle lägga på sa han "okej men lillaflinga.blogg.se bra då ska jag ropa ut det i comradion". Bra slut han är ibland min far! Och "grabbar" om ni nu kommer in och läser så kan jag skicka över en jätte snygg bild på honom som ni nog skulle få er ett gott skratt åt. Lägg en kommentar bara.

Nu har precis Pernilla, Cilla och Micke varit här och hälsat på mig, dom hade varit på afterskin uppe i Ramis. Kul för mig att jag missar allt den här helgen. Just den här helgen. :/ När det är mycket roligt som händer. Men men, livet är väl inte alltid roligt? Längtar som bara den till helgen v.9 och v.10 för då är jag ledig!! Sen efter det börjar skolan igen, fan va tråkigt. Så långt har jag inte ens hunnit tänka, det känns typ som att jag ska vara kvar här på Vôllan hela vintern, och det är precis det jag vill! Jag vill vara här nu i vår när det blir kanon väder som förra året. Men jag är ju här på helgerna iof..

Jaja nu ska jag göra mig klar för jobb. Och jag hoppas återigen på att dom inte vill dricka nå mycket i baren idag så jag får gå hem tidigt. :) Men men om dom vill dricka mycket, så är ju det roligare än om dom inte dricker alls och det inte finns något att göra! Nu pratar jag för mig själv. Och mamma, längdskidor till världens bästa dotter vore på sin plats tills på tisdag! (A) :)
Jag har även laddat ur alla bilder ur min kamera här kommer lite smakprov.

idag jobbade vi afterski.
image17

Och på bilderna här så är det först jag pernilla & cilla en kväll på eriksgården..
.. sen världs söta pernilla i ett par otroligt stora och skit fula bikinitrosor.. sen pernilla och jag en annan gång på eriks.. sen när åter igen pernilla och jag skulle upp o kika i deras nya lägenhet men kom inte in.. så vi gick dit en annan gång ist :) sen är det jag och masse på en onsdagsklubb i ramis.
Och sist är det en bild sen vi åkte till östersund, flera sånna här dagar tack!

puss o kram!!

boo

Nu är jag hemma en sväng har jobbat afterski.
Aldrig vart med om sämre afterski band faktiskt!!!
Men men. Det gick bra iaf.

Nu ska jag strax gå in på hotellet igen.
Dags för ännu mera jobb,jobb och jobb.
Jag behöver faktiskt en ledig kväll nu!
Undra om dom vill ha mycket dricka ikväll i baren? Hoppas inte, snälla nån gör så att dom inte vill det!!
Jag vill också uuuuuut.
Men men. Nu ska jag jobba och önska att jag är i Karlstad med allra bästaste!!

gråt inte över nån som inte skulle gråta över dig!

p u s s !

hihi

Hoppade över frukosten på hotellet imorse och sov tills tjejerna kom hem istället.
Så var det bara upp och studsa, ut och skotta fram skotern och körde lite. Men va faaan är de som är fel på den.. Tur att Johan kommer hem igen efter helgen så kanske han kan lösa detta mysterium! Körde lite själv först och sen vela Jenny tolka så hon åkte bob bakom. Hej och hå vad det går! Upp på fjället så släppte jag henne där så fick hon åka ner själv i skidspåret.

Det har varit en jätte fin dag med suuper väder!! Men strax är det dags för jobb igen, ska jobba afterski först och sen hem en sväng innan kvällspasset på middagen och i baren kör igång. Tråkigt att jobba ikväll faktiskt för jag vill så gärna på brännet idag faktiskt! Men men. Helgen v9 då är jag bannemig ledig! :D Nu ska jag sova en sväng och sen in och jobba lite afterski..

Puss & kram!!!!
och idag kommer pernilla hem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vôllan

nu har jag jobbat lite.
dags att pussa alla nära godnatt och säga att vi ses imån!
eller hörs iaf.
och för er som är helt utan snö, ni kan få lite av mig
för här bara vräker det ner!

men som sagt.
puss i pannan
<3 miss u

<3e dag

Oooo Tänkte bara påminna alla om hur jävla bra
Joshua Radin - Winter ääär!
finner inga ord.

Igår var vi i Valbo en snabbis och handla lite och hämta min dator. Sen åkte jag hem till Bruksvallarna igen. :) Skönt och komma hit där det är en massa massa snö! Oscar o alla hämtade mig i Funäs också for vi raka vägen till Pelikanklubben. Tur att jag han _sminkamig&bytaom_ eller inte. Kände mig som ett spöke. Men det gör väl inget. Kul var det! Idag har jag sovit hela dagen, också kom min bästa vän med världens bästa hund och sa hejdå för han tänkte lämna mig ända tills på måndag. Jag kommer dö utan ju. :(

Nu sitter jag inne på hotellet, Idas kompis fixade igång internet åt mig så det funkar nu. :) Så jag har bokat våran kryssning nu och allting med mat och sånt så det är klart nu. Och jag lääääängtar! Fy fan va kul det ska bli.
Ska jobba lite bar också snart så fort bussen kommer. Och imorgon jobbar jag afterski/middag/bar sen på lördag middag/bar. Längtar till löööööööning!

Måste även köpa en ny telefon, batteriet i min dör efter typ 1 min hela tiden. Eller nu överdrev jag men ja, lite segt iaf. Och igår var jag så nöjd över att halsen blivit så mycket bättre, men idag är det sämre igen. Och det känns inte som att det kommer bli nå bättre iaf inte idag. :/

Justja alla hjärtans dag idag också ju. Och inga hjärtan har man fått heller, jo ett ifrån sötis Pernilla!

lots of love!
puss

Nu fôr ma

Nu åker jag igen ja. Precis, tillbaka till Vôllan.
Fast först ska vi in i Valbo och kika lite och hämta min dator.
När jag kommer fram så är det bara att slänga in grejerna i Nucke och sen dra vidare upp på pelikanklubb. För pelikan klubben är faktiskt skiiiiiiiiiit roligt!

tack för mig och på återseende storvik!
puss

En tanke

Var inne på Facebook nyss och kollade runt och kom in på, ja spelar ingen roll vem det var men en bekant och dess vän som strök med i en bilolycka i höstas. Så slog det mig; jag vill att alla mina nära och kära ska veta hur viktiga ni är och att alla ska vara rädda om sig! Inget sånt som hände får hända!! Självklart ska alla andra också vara det men jag är så rädd för att nånting ska hända någon jag känner.

Ska gå upp och sova strax för imorgon är det hemfärd. Leka lite hjärndoktor är väl min specialitet? Haha tror inte det men lyssna kan jag, och det här med råd är jag också ganska bra på. Och att säga att allt löser sig är jag också väldigt bra på att säga! Så jag säger det till dig också, det löser sig! :)

Var hos alla mina kusiner i hammarby idag också och hälsade på. Och hos dom små så var det en extra familjemedlem nu! Kanske världens sötaste hundvalp! :) Som förmodligen är jätte stor nästa gång jag kommer hem. Men ändå!

Nu ska jag käka verktabletter och zzzzzoooooooova!
Ta hant om er!
lots of love!

Från och med snart.

Idag har jag sovit skit länge, skönt! Skönt o vara hemma och sova i sin egen säng, fast ja. Det kunde ju varit bättre om jag fick sova i min säng i Hede. Men det är ju alltid något att vara här! :D Så kom mamma hem så åkte vi till Sandviken och kollade på nya längdskidor. Ska köpa mig ett par så jag kan börja träna nu till nästa vecka!

Inte är de nå bättre i halsen heller, tänkte försöka supa ner den imån få se om de kanske tar död på det som gör ont. Nu snart ska vi åka till mina små kusiner och hälsa på och titta på deras nya hundvalp. :)
Men nu har jag varit hemma lagom lång tid känns det som och det börjar bli dags att fara tillbaka upp till det fina vädret nu. För det är ju faktiskt jätte fint väder!
Så det är vad jag ska göra imorgon, och hämta min dator såklart!

Puss & kram

Storvik

Jobbade helgen igenom trots min sjuka hals, fy fan va ont jag har och ännu värre var det i helgen. Så igår packa jag väskan och for hem! :) Skönt o vara hemma lite faktiskt för en gångs skull!

I helgen var det bara jobb jobb och jobb. Men igår hann jag träffa Pernilla lite och det var bäst som vanligt.
Ringde expert idag också, och min dator är lagad :D JIPPIIE tyckte jag om det. Så hoppas jag hinner hämta den bara innan jag åker tillbaka, men det lär väl inte vara några problem tycker jag.

"i could have lost myself, blue water is in your eyes.. and i miss you still"

I lördags hade jag en gäst nere i baren som var så lik dig, verkligen jätte lik. Och det får mig att sakna!

Nu kommer jag blogga lite ifrån fjällen, det blir la roligt! :) hihi.

lots of love / j


lalal!

Nu sitter jag här igen... Hemma hos Oscario, han är snäll igen nu btw.
Så snart ska vi hem till mig och äta mat och sen på pelikanklubb! fääättt!

Imån ska vi upp till Östersund och hänga fett och hämta upp pillinillis! 

Och Anna & Cilla, om ni inte förstod så är det jag som varit och skrivit på era dörrar! <3 hihi.

Jag är glad också, glad över att inte behöva alla jävla pappskallar som bara gör en arg!

puss!!!

Bruksvallarna

Ja praktiken och allting har kört igång, hamnade på station i år igen lika som förra året! Och lika bra är det. Jobbar inte sådär överdrivet mycket lär jag säga. Var ledig hela veckan nu också jobbade vanligt nu i helgen. Så det har varit chill! Men imån och på tisdag ska jag ha 2 praktik dagar, sen är det ledigt igen! Så himla skönt är det.

Annars har inget spännande hänt, förutom att jag hoppade in i Rikard i måndags när vi var ute och körde skoter, knölade hans lite också. Inte så bra det, men dom lurade ju ut mig på öppet vatten så det var ju bara att gasa? Haha. Sen på hemvägen satt jag skoter jäveln i ett träd till råga på allt. En riktig kanon dag var det! Eller inte.

Och onsdagen kan man ju också diskutera, haha. Lite tragiskt men va fan, det bjuder vi på!
Dom två nya tjejerna som jag bor med verkar vara kanon! Skönt det så att det inte var några torrbollar. :)
Och nu sitter jag hemma hos, förtillfället PISS-oscar. Jag skulle snurra på en sån här som man sträcker ut ryggen på, så kom han och skulle moona men istället så slog han till mig med knytnäven på tinningen. Så nu fick jag ont i huvet. Han ska ha lite stryk sen när han kommer ner igen.
Och efter det, ska vi på taco buffé på Veras! 

Igår var jag på Eriksgården en sväng efter jobbet, och det var faktiskt skit kul, trots att jag var nykter! Idag är det 26 grader kallt fyyy fan, inte direkt så att man stortrivs! Jag skulle köra skoter idag men det skippade jag och åkte ner till min lilla Pernilla istället, så tråkigt nu när jag jobbar jämt så hinner man inte ses. Lär nog ta körkort nu.. 

Också hoppas jag på att få tillbaka min dator så snart som möjligt och att den gick att laga! Skit dator. 
Men nu är det dags att upp och studsa. 
PUSS!

RSS 2.0