Lugnet efter stormen

Så nu är ytterligare en jul avklarad och detta har även varit min första jul som inte spenderats hemma.
I måndags åkte vi till östersund och julhandlade och jag tyckte att jag behövde en ny dator så jag tog och köpte mig en sån här liten jätte söt en. Men fan va svårt det är att skriva med manikyren!! Buhu. haha.

Nu har det bara varit en massa festande hela veckan och idag ör jag bara lugn, ligger hemma uppe på mitt loft nu och ska väl sova om en liten stund.. Imorgon jobbar jag först på ok och sen på kvällen ska jag jobba på station.. Ungefär så ser veckan ut :)

Men nu är det dags att slå igen locket.
PUSS

Mingel och en galen helg

I fredags var vi på nya krogen i bukisvallarna och slira. Kul och mycket folk!
Igår var det nyöppning på Eriksgården och Mattias bjöd med mig på förmingel med masssor av folk och fri bar.
Vansinnigt!! Men kul var det!! Vi dansade och levde loppan hela kvällen/natten och sedan somnade vi som små barn emelie och jag.

Nu har jag precis kommit hem.. Var upp till bruks och hämtade lite saker och sen for vi till Jonas och kollade på film. :)
Ska strax sova och imorgon åker vi upp till östersund och ska kika i affärer.. Och sist men inte minst! Hämta min älsklings emelie! jihooooooo. nä nu måste jag sova så det blir imorgon!

puss på elin!

Vill åka skidor

Nu har jag jobbar några dagar och ikväll ska vi på invigningen av nya restaurangen "Vôlleriet" här i bruksvallarna..
Jag ska upp och jobba halv sju imorgon bitti men elin fyller år idag så vi ska fira med lite middag. :)

Jag sitter och kikar på skidor.. Men jag tror nästan att jag tänker köpa i butik istället för på nätet för man kan få mer hjälp på plats då.. Så på lördag åker nog Rikard och jag upp till östersund en sväng..
Måste hitta någonstans att boooooo.. nu typ!!

Även att jag är ledig jätte mycket under jul & nyår.. Jag som hade tänkt att jobba.. Men jag får väl jobba på jobb nr 2 ist. :)
Det är kanske roligare under högtider..

Så om någon vet nånstans i funäs................ HÖR AV ER!!!!!!!

love

Snabbis

Sådär då var det dags att åka tillbaka till funäs.. Imorgon bitti ska jag vara med och öppna på jobbet och det kommer säkert gå kanon.. Men trist att börja kl halv sju! Buhu. Men det blir bra.

Idag har jag varit i Valbo och hämtat min telefon, fast det var inte min telefon. Jag fick en ny! Så hoppas att den här funkar bättre.. Också lämnade jag in Elins telefon också hann jag kära ner mig i tre dunjackor under tiden. Min dumma.

Men nu ska jag åka över med mormors bil till henne och sen ska jag till tåget!
So long suckers!!!!!!!!

En snabb visit

Nu är första arbetsveckan avklarad och jag trivs som fisken i vattnet!
Igår vart det utgång på "nya" eriksgården, förutom att den nya delen var stängd. Jävla puckon.
Vi var hem till tjejerna på Flon innan och mackan körde oss.
Jag somnade hemma hos Angelica och imorse ringde oscar och fråga om jag vela ha hämtning. Och det vela jag ju..
Så jag åkte hem till Völlan och dona lite och sen tillbaka till funäs också åkte jag hem till Storvik med bussen.

Snacka om snabbvisit jag hinner inte ens vara hemma ett dygn. Men tur är ju att jag inte har några problem med att resa.. Faktiskt jävligt skönt att åka buss ibland. Men idag dog batteriet i min ipod också hade jag 2 idiotstockholmare bakom som var så jävla dryga. Buhu. Och ingen dator. För numera finns det internet på alla härjedalingen bussar! Det är ju toppen.

Men som sagt. Imorgon kan man säga att jag har lite att stå i. Så so long suckers!!
gårdagens eloge går till ingen mindre än emelie brandén!

Pu SSSSSSSSSSSSSs


Vart ska man börja

Okej på begäran från Matilda ska jag försöka mig på en uppdatering.
Så sjukt mycket har hänt nu på bara en vecka.. Men jag ska försöka.

I onsdags så åkte ju Emelie och jag upp till östersund och var ut och slira där i torsdags. På fredagen jobbade vi på gamla teatern och det var så jävla roligt att äntligen få göra något vettigt igen! Vi slutade väl runt 2 tror jag. På lördagen var vi ut på stan en sväng och jobbade sen till halv 5 på morgonen, också den här kvällen var grym!

I söndags drog Elin och jag till Funäs och i måndags fick jag jobb och igår började jag jobba på ok här. Haha, ok! Men det är faktiskt roligt!! Så nu har jag jobbat 2 dagar och det funkar riktigt bra.. Ska bara se till att få flytta nu bara så är allt perfekt sen. :) Bor i stugan hos pappa nu.

Justja, i måndags var jag, Rikard, Hampus och vadhannuheter ute på säsongens första skoter tur. Och dra mig baklängesv vilken sväng de blev. Rikard körde lite fel. Och tur att jag inte tog min egen skoter utan åkte med rikard ist! För det var inte den roligaste vägen vi hamnade på.. Men träningsverk har jag så det heter duga fortfarande..

I helgen är jag ledig tror jag så jag drar förmodligen upp till Östersund och jobbar i helgen igen! Fan va skönt det är att börja få rutiner!! Ikväll har jag varit hemma hos Mikaela på Völlan och julbakat. Tror att jag är KING på att göra lussebullar med mandelmassa!..

Och Tess, tack för din lista eller vad det var men jag förstår mig inte på sånt där? Haha. Och Anna min anna... Nyår kan inte mer än skrälla högt i år i think! ;)

Och till det sista och sämsta och framförallt största frågan just nu: är det ett jävla skämt att det ska vara 20 på eriksgården hela vintern?

Kanske också ska ta och berätta anledningen till att jag inte uppdaterar något. Och det är för att min dator är på lagning!

Men nu ska jag sova och upp och jobba imorgon! jiihoooo!!
PUSS LOVERS
saknar elin massor och jag drömde om dig inatt.

Mina favoriter!!

Nu har jag precis kommit hem ifrån en promenad runt badhusparken med Sara! Jag har inte träffat henne sen studenten tror jag? Helt galet. Men nu så äntligen!
Och innan det så pratade jag med Elin, min älskling!! Jag har ju inte pratat med henne sen hon flyttade från boston för över en månad sen.. Sen före jag åkte till cypern! Det är fan snart 2 månader.
Roligt iallafall att få höra henne igen.. Min pärla!!!!!!!!

Nu snart ska jag försöka få liv i den där Emelie och sen ska vi nog börja göra oss klara för slirning..Råkade ju hitta massa öl i Hannas kyl sen sist jag var här..

och en sak till, jag skulle aldrig kunna bo i usa. Det finns inte ens kebab där?
Hur kan ett kebablöst land existera i denna värld? Jag blir förundrad. Kanske det är en helt kebablös kontinent?? Jag blir mörkrädd. Tur jag inte bor där. För sedan jag provsmakade kebab för första gången i våras var det nog med kaka och evve om jag inte minns fel.. Så har jag bara älskat det.. Och nu har jag varit sugen i 3 veckor på det så jag måste försöka investera i en kebabrulle.. Mmm kan knappt stava till det utan att jag dör. Tror jag måste springa ner och köpa det NU!!!!!!

puss å kram


Riktigt vinterväder

Igår tog emelie och jag vårt pick & pack och slängde oss in i fiestan & drog till Östersund.. Nu igen!!
Världens skit väder var det hela vägen, eller ja det kräksnöade från efter Sundsvall typ. Och regnade innan.
Vi stannade i Gnarp och hälsade på Tommy också.. Det var faktiskt roligt att åka en ny väg för en gångsskull!

Igår var vi och hälsade på Gustav en sväng också kollade vi på film.. Vi var även förbi på teatern och hälsade på mina kusiner, syrran och hanna! Nu ska vi strax bege oss ut på stan och kika..
Idag är det superint väder med några minus, sol och massa snö! Riktigt vinterväder!


PUSS


Återigen; hemma i Storvik

Då har vi kommit hem efter en sjukt lång hemresa ifrån Oslo.
Veckan har varit kanon och i lördags var vi ute och slirade till halv 8 på morgonen, det var kanske lite fest i en huvudstad..
Vi har också träffat frej två gånger också i lördags fick jag äntligen träffa frida!! Världens underbaraste människa!
Men nu är vi som sagt hemma igen och dum som jag är så låter jag min störda vän bo hemma hos mig så nu sitter hon på mitt rum och terroriserar mig på msn.

Vad nu det ska vara bra för! Dryg är hon iaf.
Imorgon har jag 1000 saker att göra.. Bla åka in till Valbo och lämna in min dumma dumma dator..

Justja, vi missade tåget från falun så vi ringde och bad sanna att komma och hämta oss, och det gjorde hon också.. Fast ungefär 20 min efter att nästa tåg gått. Haha, för att hon körde fel i stan..
Men vi kom hem tillsist också var vi och hämtade rickard nere vid Riks80 så han har varit med oss litegrann ikväll också..

Snart ska jag gå upp och banka skiten ur terroristen tror jag.
GODNATT!!!!


RSS 2.0