gonatt

Va på Skalet igår igen, kung var det! Sen sov vi kvar där Eve och jag också åkte vi till Hede imorse. Så nu idag har jag sovit också har jag varit på skolan och haft kvällskök. Och nu har jag städat heeela lägenheten och diskat. Jag började kl 22.30 typ så de tog ett par timmar! Men ändå. Också bäddade jag om i sängen, och det finns väl inget som är så skönt som att lägga sig när de är nytt? Näää! Eve ska bo här medans jag är borta ju. :)

Ska lägga in nån bild från student ski week också hade jag tänkt, men jag är så trött så att ögonen snurrar på mig.
Nu är det dags med god natt.

pussis

today and yesterday

For ju till Vemdalen igår, först kom Karin, Eve, Mats & Jimmy hit så satt vi och förfestade lite. Sen kom Emilio och skjutsade oss dit. Så jääävla roligt var det och grymt mycket folk! Och för att vara ärlig så kan jag nog nästan garantera att det är 70% killar där och 30% tjejer. För de mesta man såg var killar, men det klagar ju inte jag på såklart! Träffa på världens stördaste brud också, och även att jag tror att hon var ifrån Hudik? Nån sa nått om det. Hon var verkligen en planta!! Var på väg att hamna kvar på skalet men som tur var kom grabbarna och röck tag i mig och vi åkte hem och var väl hemma vid en 3 halv fyra inatt.. :)

Idag var det uppstigning klockan kvart i åtta och upp och iväg till skolan. Det var inte det roligaste jag gjort kan jag säga. Men klart att jag tog mig upp, för om man kan supa så kan man sköta det andra också! :) Men så resonerar nog inte resten av min klass med tanke på att vi var 3 st i skolan idag igen. Haha, vi är så duktiga. Natasja, jag och Kim vare. Ojoj...

Men nu ska jag gå ner till Karin och hämta mitt kort, gå och köpa salsa sås också sen ska jag hem till henne igen så ska vi laga tacos och sen ska vi till Vemdalen igen! :D

puss på du

skalet

Var på skolan idag, värt att gå i skolan när 3 st från klassen är där?? Helt sjukt. Jobbigt med Sveg också. Men sen for jag till Funäs en snabbis och nu är jag tillbaka i Hede. Sitter och väntar på Karin och Eve och sen såsmåningom så ska vi dra oss mot skalet yeeyy! Kan inte bli bättre! :)


tjofaderittan

el maco

hahah oscar ringde nu, så var han på jobbet och kollade på 6an på tvn. Och jag kollar också på 6an. Så vart det reklam från mcdonalds för "el maco" så sjöng vi el maco sången som dom gör i lucia tåget på reklamen. haha.


Yes..

Dagen idag då. Var till Hälsocentralen imorse och fick mina provsvar, helt frisk och kry. :) Sen for jag till skolan med Natasja så redovisade vi om Vermouth, sen pratade jag om praktiken med Susanne. På eftermiddagen hade vi idrott, och det var dö jobbigt, men kul eftersom jag upptäckte hur jävla svag jag är egentligen. Haha! Vi hade styrketräning, och jag kunde inte ens lyfta 10kr bakom huvet vid axlarna? Jag kunde inte ens lyfta den 1 dm hur mycket jag än försökte!! haha. Men men. Det var typ 20 grader kallt ute idag också, fy fan! Så har jag tvättat idag, annars har ingenting alls hänt i mitt tråkiga liv.


Hade en intressant diskussion med Emelie nyss också. Och det är så sant, fy fan va bra vi har det utan alla jävla ärthjärnor! Va skönt det är att slippa gå igenom samma sak som många vi känner göra varje dag? Varför ska man vara med någon man inte vill vara med? Varför ska man alltid välja den enklaste vägen í allting? Öppna ögonen och se vad som händer med er! Ni förstör er själva, och sårar andra på vägen..

Gjorde även Emelies religion läxa idag, hon vart sjukt imponerad över vad jag faktiskt kan om jag vill. Och hon tyckte att "jag inte är så dum som jag ser ut" haha.

Och imorgon är det bläsveg igen. Ska fixa praktikplats till 100% då också. Måste få det där avklarat!
Nu tänker jag sova.

lovely friends
också fyller världens sötaste lillasyster 2 år idag!

Thelise <3
image15


det klias

det klias runt mina fotknölar sen i lördags när jag hade snowboard skorna på mig och fick blodstopp. det är inte bra än, nu är det knöligt utåt ist för som tidigare, inåt. uuuhh..


HULTSFRED

Hhahaha hittade en dyngjävla bild på mig ifrån hultsfred 06. Så kom jag och tänka på när vi var där 05. Emelie och jag var dyng. Också kom vi på den briljanta idén att skrämma folk. Det var kolsvart ute och vi tog med ficklampan så gick vi på vägen mellan ängen och lilla kloster campingen (för er som inte varit där så är ängen det största tältområdet och lilla kloster campingen är lite mindre) också var det fullt med folk också som gick på vägen. Så vi sprang ikapp en tjej som gick framför oss, tände ficklampan rakt i ögonen (ni vet hur det blir när man tänder lyset på mornarna när det är mörkt va jobbigt det är och man ser ingenting) på henne och gallskrek bakom henne. När hon vände sig om upptäckte vi att det var en liten kines som var max 2 äpplen hög. Så hon skrek rakt ut och dampa ur totalt på oss. Hon skulle seriöst slå ihjäl oss sa hon och vi höll på att dö av skratt sen börja hon veva och vi kuta därifrån och var så nära döden som man kunde komma, jag har nog aldrig skrattat så mycket nånsin!

Och nu när jag skrev det här så har jag grinat säkert en liter och skrattat ihjäl mig.

Och jag tror att bara för det här, så ska jag vara så snäll och bjuda på nog den äckligaste bilden som finns på mig. Haha men som sagt, det bjur jag på!
image14

hedebacken

Igår somnade jag typ vid 12 och idag när jag vakna var klockan prick 12.00. Så jävla skönt att somna tidigt och sova länge. Vaknade, käkade frulle och gjorde mig klar så kom Christian och hämta upp mig och Eve också åkte vi till Hedebacken och åkte lite bräda. Backen var faktiskt riktigt bra men liftjäveln gjorde förbannat ont, för liftspåret var så knöligt så man lära åka och hålla emot hela tiden så nu är mitt ben paj. Det suger.

Så åkte vi hem i någon timme sen åkte Chrille och jag tillbaka upp, men jag åkte inte jag skulle fota dom ist när dom hoppa allihopa. Men jag var kass på det, antingen tog jag för tidigt eller för sent så jag fotade snön ist, för den var ju ialla fall stilla! Så snart ska jag sova.. Upp tidigt imån och till hälsocentralen, trots att jag har sovmorgon. Det suger också! Så ska Natasja och jag till skolan direkt efter och jobba klart med jävla Vermouth shitet som vi ska redovisa imån.. fyyyy!

På onsdag ska vi iväg till Vemdalen på student ski week också, eller ja onsdag är spikat få se om de blir nå fler dagar också kanske. :D Så jäävla kul. När jag gick i ettan var jag där och praktisera just under den veckan, och det var så jäävla roligt. Så jag vet att det är king!!

Också till mitt största dilemma, Carro tycker såklart att det är Ok, Emelie inte.
Men den stora frågan är, hur förbjudna är lamm under 90?

haha pusssssssss
nu längtar jag tills på fredag då jag ska upp till bruksvallarna och köra skoter YEYY!!!


 afterski på vemdalsskalet igår..
image13
titta va duktig jag var


Snowboard

Vilken härlig dag! Men fy va svårt jag hade att ta mig upp imorse efter att bara sovit 3½ timme inatt. Men det var det värt! :) Drog upp till skalet med Eve, Carro, Micke och Andreas, det var huur nice som hellst! Så himla skönt att åka bräda igen. På förmiddagen var det jätte bra i backen men sen drog det ihop och vart dimmigt, blåsigt också snöade det som fan. Så det var lite tråkigt men vi kämpade på bra och sen gick vi in på afterskin och tog en bers! Det var vi värda efter en sån hård dag. :)

Sen kom jag hem och la mig direkt på sängen och tvärsomna, vi som skulle på skalet och bli dyng Eve? Haha, men det är då mycket skönare att ligga hemma och sova trots allt. Imorgon börjar student ski week också, kan bli en lagomt spännande vecka det här må jag då säga. ;) Inget stoppar oss från det iallafall!

Också längtar jag tills nästa helg, träffa alla gullingar och köra en massa skoter. Det blev inge stugan men jag får ju åka till Funäs istället och det är inte fyskam det heller! Love it!

Justja, till alla er som inte vet att allas på hela efterfestens lösenord finns på nätet, dags att byta. Och till er som vill ha dom, säg till! hihi.

jag längtar!
puss


jag och andreas i tvåan!
image11

sovasovasova

Jag tror att jag ska börja räkna får som man gjorde när man var liten och skulle sova, det är sjukt jag fattar inte att jag kan vara vaken så mycket utan att bli trött och sen utan problem komma upp tidigt på mornarna ändå. Och ibland måste jag sova jääätte mycket. Men nu borde jag faktiskt sova ju eftersom jag ska upp kvart i sju!

här är oscar o hans nya bil
outgoing

hoppbacken i hede och en massa snoow
image9

god natt mina kära

Skalet

Nu har jag kollat på Beta house, fy fan va bra den var. Så jääävla rolig jag har legat här och skrattat helt i min ensamhet, hoppas inte grannen vakna bara. Hihi! Nu ska jag ta fram alla grejor så jag har det färdigt och framme tills imån så man slipper gå upp så tidigt. För imorgon blir det åka av! :D Äntligen lite bräda. Jag har inte åkt bräda sen jag kraschade förra året. Ska leta fram rygg skyddet också, det kan nog behövas! Men hjälmen har jag tagit hit iaf.. Jag kommer aldrig mer våga åka bräda eller skidor eller nått utan hjälm det är jag hundra på. Men det är bra faktiskt! :)

Jaja. Dags att slå planen i verket och sedan sova, en lång mysig dag imorgon i backen!

pusssssssssssssssssssssssssss
i miss u


lalala

nu har jag varit ute och gått och huvudvärken försvann, till och med att det känns bättre i bröstet också. sköönt då kan ja nog åka bräda imån hihi!

hatar att vara i hede det suger så hårt.

p u s s

ont

Jag har sååå ont i bröstet och i huvet nu så fyy sjutton. Ska ut och gå strax så jag får lite friskluft i mig. Idag har jag varit på skolan i Sveg sen for jag upp en snabbis till mitt Funäs och hämtade brädan och mina vinterkläder. Synd att jag inte kunde stanna där bara. :( Får se vad som händer i helgen, ingenting förmodligen. Jag vill göra saker, men ingen orkar. Jag förstår inte att man inte kan orka. Ska iaf till Skalet och åka bräda imån kanske med Eve och dom. Men jag vill ju på sm-kvalet också. Får se hur det blir.

Inte åkte jag hem idag heller ju, men det är så deppigt att komma hem utan snö. Så då stannar jag hellre. Ååååååååååååååååååååååååå............................. Kan någon komma och roa mig!

puss

adoptiv päron

jaaa take a walk on the wild side, den kan dom! Mamma Pappa!!!




GE MIG NÅGOT KUL

JAAAAAAAAAAA ge mig något kul att göra i helgen snälla någon!!

Idag har jag inte gjort ett jota, vart med Emelie och åkt till Hede. Och nu ikväll så ringde Oscar, han var på väg förbi så han vela ha mat. Så det var bara till att laga det, lasagne blev det. Smurra! Så provåkte vi nya bilen, och okej det är en riktig tjejbil men den gick fort och var cool så det gick bra. Haha! Sen gick jag ut och gick en timme i snön.. Också pratade jag med mami i telefon, och hemma var det flera plus grader och inte en mm snö! Stackars mamma!

Och va faaan ska jag göra i helgen.. Hede är ju det tråkigaste som finns.. Jag vill åka till Sälen, men syrran tycker Idre? Ååå.. Jag vill köra skoter också vill jag hem men ingen är ju hemma så då är det inte nån idé att åka hem ju. Kanske man ska lägga in sig över helgen.. Men i Hede? Seriöööst ge mig något roligt att göra!!

puss o krams

 Här är till dig mamma!
Och här är också till dig, bara för att du saknar mig så mycket!

Och här är till alla er där hemma som inte har någe snö alls! :)
image7

Nu snöar det igen

Ja nu snöar det i massor igen! Så härligt! Och jag är så sugen på att köra skoter... Men det är bara att hålla ut snart så ska jag ju vara i Funäs i flera veckor.. :) Men nu verkar det som att jag byter praktik plats i sista stund, det var inte det jag förväntat mig som jag skulle göra med Jon för det var mer servering bara vad det lät som. Och jag vägrar vara inomhus nu ska jag bannemig vara ute!! Hatar att servera och vara inne hela tiden. Det suger ju! Så min lärare skulle ringa till Lill Ramis idag och se om det kanske blir där som jag hamnar? Annars vet jag inte alls vad jag ska göra. Nån som har några tips? ;) Jajajaa.... Men snart ska jag åka till Sveg och hälsa på Emelie. Men hon är sjuk, stackars liten!! Kommer tillbaka imån eftermiddag nån gång, skönt att komma ifrån Hede bara tycker jag!

pussas!

image4


lala..

Vart inge Eve, hon kommer imån ist så jag har kollar på vääärldens roligaste tv program  "I huvudet på gynning". Helt allvarligt hon måste vara helt koko den där bruden men fan va roligt det var. Sen skrev Christoffer en jätte fyndig sak: Nya programet "i huvudet på flinga" kortaste programet som gjorts.!
Shysst det! Men men. Ska försöka att sova nu men jag har kommit in i en sån här period igen då jag inte kan sova, det suuuger. Åker nog hem på fredag också! :)
La in en bild på hur bilen såg ut litegrann efter dum Hedebon..




image2

Idiotiska Hedebor

Kan jag lova. Fy fan.
Åkte till Sveg imorse, så hade jag körlektion kl 10. Natasja följde med också, allting gick jätte bra och så. Så stannade jag vid trafikljusen för det var rött. Också börjar det låta som fan och ingen av oss fatta vad det var förnånting. Så skrek Natasja så kollade jag bakåt också ser jag hela traktorskopan inne i bilen, då var den ca 1dm ifrån hennes huvud! Så jag bara gasade och traktor helvete fortsatte köra efter oss?? Helt idiotiskt. Så kom vi loss ifrån skopan och rakt ut i vägen, trots att det var rött. Jag vart så jääävla rädd när jag såg skopan så himla nära henne där bak så jag bara körde rakt ut trots det röda. När vi stannade så hade hela rutan brakat in och nå mer grejs och hela Natasja var full i glas. Och bilen var kvaddad. Och den tappade jävla idiot hedebon som körde sa att han inte hade sett oss?? NEE KONSTIGT MONGO när du kör med skopan uppe det är olagligt. Blir så jävla trött!! Uscha. Tur att det gick bra trots allt, lite tur i oturen. Och pucko trafikskoleläraren sa inte ett ord, och använde inte dubbelkomando eller nånting. Tror inte att han hann reagera på vad som hände.. Åååh!!! Så vi fick åka hem tidigare ifrån skolan..

Kom hem och sov i några timmar sen sjöng jag singstar och sen gick jag ut och gick en timme. Fy fan vad halt det är ute!! Sen hem och käka och nu väntar jag på Eve, hon kommer om en stund tror jag.. Jajajaajajajajajaa vilken jävla otur jag har med allting. Först snurra jag med mammas bil i helgen ju, också nu det här? Blir tokig!
Imån går vi bara till halv 12 i skolan, så hiiiiimla skönt är det med onsdagar!! :)

puss!

Måndag

En helt vanlig måndag, började med att jag gick till HC sen åkte vi till skolan. Och hade en lektion, sen gick jag och la mig på soffan och sov i två timmar tills nästa lektion började. Sen ringde vi Sj och lalla lite.. Sen hem och byta om också hade idrott, terräng löpning!! Fyy faaan va jobbigt det var, trodde jag skulle dö där ett tag.. Ute på ön hade vi snö upp till midjan och letade efter den där jävla kontrollen i mörkret, som tur var hittade sami den tillslut! Sen gick jag hem och duscha också kom Eve. Så nu har hon nyss gått hem, vi käka pizza och prata typ i flera timmar. :) Det var mysigt.. Så nu ligger jag bara hemma i sängen, ska sova alldeles strax för imorgon är det Sveg och körskolan igen..

Och justja, igår hittade dom på Lasse också, tur var väl det. Men inte i livet tyvär.. :( Men men, livets gång det där skönt att han återfanns iaf!

Nu ska jag sooooova faktiskt, tidig kväller är skönast!
puss o kraaaaaam

Annas lista

Jag snodde Annas lista för jag hade tråkigt.
Men nu måste jag faktiskt sova. Nu Nu!!
puss

Vad vill du bli när du blir stor? Fjällguide vore kul!
Hur vill du dö? Smärtfritt i sömnen.
Vem är mest högljudd? Vet inte? Jag kanske? Thelise ligger nog inte långt efter..
Vem får dig mest att skratta? Karl-Alfred Cederberg Wagenius
Vem har du känt längst? Min familj, därefter är det Sanna Larsson.
Bästa känslan? Glädje, lycka & oövervinnerlighet!
Värsta känslan? Bakfylla?
Vart vill du bo i framtiden? Fortfarande i Funäsdalen, Östersund eller Hudiksvall.. Så har det ju varit i jätte många år nu, kanske man lär hinna med allt..
Om du fick ändra vad du ville på dig själv, vad skulle det vara? Tråkig fråga..
Hur länge tror du att du kommer leva? Tror gör man i kyrkan.


HAR DU NÅGONSIN:
Varit kär? Tror väl det..
Rymt hemifrån? Japp när jag var 4 rymde syrran och jag ner till centrum kl 7 på morgonen med cyklarna..
Skolkat? Jo ett par gånger har det väl hänt också..
Tänkt på självmord? Nej??
Sovit utomhus? Ja, fast i tält..
Spytt i skolan? Jo en gång när vi hade öppethus förra våren då jag var jäääätte bakis.
Gjort något dumt som du skrattar åt idag? Ojoj, det är en miljon saker! Tex på min 18 års dag då jag jobbade frukost själv och pratade med Johan i telefon och tappade telefonen i smörgåsgurka burken och sen for burken vidare ner i golvet..
Ätit sushi? Neru, men man ska väl hinna med det också..
Varit på scen? Massvis med gånger under grundskolan.. Och sen en gång i Östersund... hah
Snattat? Japp
Retats? Om jag har!!!
Blivit nerslagen? Nej, men slagit ner.


DU:
Svär? Det händer, men jag försöker att inte.
Sjunger bra? På fyllan
Duschar dagligen? Jodå oftast..
Vill gifta dig? Nix!
Tror på dig själv? I alla lägen
Kommer överens med dina föräldrar? Jodå oftast..
Äger en ipod? Nää de gör jag faktiskt inte..
Sover med gosedjur? Nää, men jag kan inte sova utan att ligga och hålla om en kudde..
Skriver dagbok? Gjorde det när jag var liten, sen skrev jag dagbok på lunarstorm och nu bloggar jag..
Dansar i regn? Gärna.
Sjunger i duschen? Det händer..


VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN:
Du nuddade? Måste vart syrran idag när vi pussades hejdå då hon for upp till Idre..
Du pratade i telefon med? Senast? ICE, pappa, Pizzan, Elin Edgren 3
Du kramade? Det var nog flera stycken igår på krogen..
Du skällde på? Pappa för att han ibland är världens trögaste och envisaste person!
Du sportade med? Emelie när vi körde skoter i Funäs..


SENAST DU:
Skrattade? När Emelie kom och hämtade mig idag också skulle jag få mina skor, så hade hon tagit hennes systers skor? Och min buss skulle gå 10 min senare, då fick vi bråttom!
Grät? När jag kollade på The Notebook förra fredagen..
Filmen du såg? Kollar aldrig på film, så det var The Notebook förra veckan..
Tuggade tuggummi? Inatt när vi var på väg hem..
Drog ett skämt? Minns inte, allt jag säger är skämt. Nästan.
Sjöng en sång? Igår på krogen säkert.. Annars så var det igår hemma hos mickan då vi sjöng singstar och förfestade..

VAR ÄR DU?
Vad ser man utanför ditt fönster? Ett rött hus, Karins hus, ett par till hus, hoppbacken, skidbacken, sonfjället, postlådorna, vägen och en jävla massa snö!
Lyssnar du på musik nu? Nej kollar på tv, men Anna lyssnar på musik som jag också hör om det räknas?
Vad är det på din musmatta? Har ju ingen musmatta när man har laptop..

TROR DU PÅ:
Liv på andra planeter? Tror jag inte..
Mirakel? Ne vet du vad..
Kärlek vid första ögonkastet? Definitivt!
Gud? Nej
Spöken? Ja det gör jag eftersom jag sett ett..
Tomten? Nej men på nånting annat som gör trollknutar i hästarnas man??

RANDOM
Vilket land skulle du vilja besöka? ÅÅå det är många det, men Jamaica, Mauritius, Kina, NZ, Sydafrika, Antarktis.. Och många fler ska jag hälsa på..
Hur många kuddar sover du med? 7, men min säng är 160 så det behövs.
Dricker du mjölk? I love it, spec direkt från kossan och pannkakor!
Person du hatar mest? Hata har jag väl slutat med.. Men det finns ju personer som man ogillar..
..
Tror du gud är en tjej? Tror ju inte på nån gud..
Vad borde man uppfinna? ALKOLÅS TILL MOBILEN!!
Om du fick åka till en annan planet, vad skulle du göra? Njuta av att vara viktlös.
Det är det värsta vädret? Regn när det är snö ute, så det blir sådär jobbigt slaskigt när det egentligen inte borde vara det!
Lekte du med Barbie som liten? Faktiskt inte så mycket, bara när jag lekte med Joehanna. Annars brukade jag mer leka med dockor och killsaker..
Hur många betyg har du ig i? Svenska A bara för att jag inte orkat lämna in en sista uppgift ännu. Ska väl göra det såsmåningom..


min favorit!

Unibet shallallala.. (??) Fy fan.

Ja som sagt, igår var vi på Kharma. Sandviken är så trist! Men Emelie är king. Och 13 april är ännu mer king!! Fyyy fan va kul! Studentkryssning med 1800 studenter från hela Sverige typ. Kan aldrig bli bättre!! Idag har jag varit seg i huvet också har jag åkt upp till Hede. Ungefär det enda jag har gjort det. Träffade Emelie en snabbis också. Sen har jag bara kommit hit också åt jag renstek och kantarellsås! Det var muuuummma!
Det börjar dra ihop sig till praktiken också, satan va kul det ska bli. Jag ska vara med Jon på Strapatser vilket betyder massa skoj! Isklättring, offpist åkning, skoter osv.. www.strapatser.se för er som vill kika.. :)

Imån bitti har jag sovmorgon, men jag ska vara hos mdoktorn halv 10 så då vart det inte mycket till sovmorgon ändå. Bläää för det. Men de kanske behövs ibland. Sen ska jag till skolan, lång dag som alla andra måndagar, jag hatar måndagar! Men vi har idrott imån kväll iaf, det är ju roligt iaf. :) Nu tänker jag sova faktiskt.. Och jag tycker att Natasja är så söt som fortfarande låter mig ha hennes dator. :)

Meeeeeeeen godnatt då snyggingar!
och idag vart jag jävligt trött på de tröga 08orna på bussen!!!!

Fyy fan du..

Haha, inget är bättre i hela världen än 13 April just nu iaf!!
Eller jo, Du, men det är du ju alltid! Fyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy va bra!!! Just kommit hem ifrån Kharma nu, och när ska dom införskaffa alkolås på både MOBILEN I FÖRSTA HAND??? och sen datorn i andra? NÄR? Den som kommer på det, är gåvan till människan ifrån mig, och kanske ifrån Emelie med. Fy fan för Kharma Lounge iallafall.. FYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!! Sandviken i min balle vad det suger. Och alkolås till mobilen NU tack.
jadu..
Tack för skjutsen Elin!!
Och en sak till, jag är jätte JÄTTE sugen på att köra skoter.

pusss

kaanske

Tjoho i stugan!
Idag har jag sovit länge sen var mamma och jag ute och körde lite bil. Till Hammarby och runt lite också var vi och kolla lite på min kusins innebandy match i parkhallen. Och dom är fortfarande ute och letar efter Lasse, det är så läskigt att veta att han är här ute nånstans. Men han vela nog inte bli hittad ens?

Iallafall idag när vi var ute och körde, eller när jag körde så var det lite moddigt så jag snurra ett helt varv med bilen. haha! Det var roligt. Och sen åkte Emelie, Elin, Elin och jag till Valbo och kika lite, sen skulle Emelie ha med sig killen på donken hem i driven. Så åkte vi förbi Emelie och prata lite också. Nu ska vi dricka bers och sen vet vi ej.

puZZZZZZZZZZZZZZZ

stuuurvik

Åkte hem igår, var väl i Gävle runt 9 då kom Elin och Elin & hämta mig så åkte vi och käka på jensas, eller vi köpte jensas och käka i bilen kanske de heter. Det är mysigt och äta i bilen, eller inte lukta röv gjorde det iaf. Sen var vi hem till Elin en sväng och sen åkte vi hem. Idag har jag varit i Valbo också har jag varit med Emelie en sväng sen resten av kvällen har jag varit hemma hos Elin och spelat e-toy och sjungit singstar med hennes småsyskon. Det var as roligt! Så nu är jag hemma och ska precis till och sova. Har även lämnat in min dator idag få se om dom kan laga den! Och om inte, så ska jag bomba HP!

Lite läskigt är att Lasse är försvunnen och alla alla alla letar efter honom. Men hoppas att han hittas på snart igen iaf, det är lite scary när man vet vart han setts senast och blabla, självklart uppe där Elin bor. Huua! Men men. Får se vad som händer imån. Emelie vill att vi ska åka till Hudik? Får allt se hur det blir med den saken. Nu ska jag krypa ner i sängen jag.

puss i pannan!

Hårt

Skönt att jag snart är frisk igen! Det känns bra.
Har varit på skolan idag också, världens slappaste dag och en sak som är så grymt skönt är att vi är klara med vårat projekt arbete, nu är det bara att skriva rapporten kvar!
Idag efter skolan gick jag och Kim hem till han och laga flygande Jacob, bara för att det är nästan det godaste som finns! Sen gick jag hem och sov i 3 timmar. Fast jag diskade först.
Och imorgon åker jag hem till Stuuurvik, träffa Elin och Emelie, några vettiga!
Ska även hålla mig undan alla ovettiga, förutom Olof för nu jävlar ska jag ha pengar om vi så lär åka hem till dig. Så är det sirru!

Får se vart jag orkar bo nånstans när jag åker hem bara, inte så jätte hipp att komma hem när hela familjen är hemma men funkar det inte så får jag flytta till Emelie eller Elin eller nått! Det löser sig.

puss!

HAHAHAHAHAHA JA DÖR TUR ATT JAG HAR EMELIE.

> emelie säger:

jag har så jävla trök så jag spelar puppu på funplanet.com... då äre illa


buu

Var i skolan idag första dagen på lääänge men jag är fortfarande sjuk. Men jag kände att jag lära. Vad på körskolan också, riktigt bra gick det! När jag kom hem har jag bara ätit och sovit jag är sjukt trött så jag ska bara skriva klart det här sen ska jag sova igen. På fredag ska jag hem till Storvik igen, det blir bra!
Men nu ska jag ringa mamma sen ska jag då bannemig sova massor! Slutar halv 12 imån och det är ju posetivt, kanske jag orkar städa här. Det skulle behövas. Yey men men jag längtar efter dig lika mycket idag som i förrgår. Bara så du vet!

puss

Massa

Jag skulle kunna skriva i all evighet nu tror jag. Jag kan inte sova för jag har ont i magen.
Det är så mycket, men nu kommer jag bara göra det absolut nödvändigaste i skolan för jag har verkligen inget sug, det har jag iof inte haft på 2 år men nu är det stopp. Jag kommer redan få betyg i alla ämnen och vad det blir det är inte noga, sånt har aldrig varit noga för mig. Dom ämnen som  jag tycker är viktiga har jag redan mvg i och resten är som dom är. Och om jag bara kunde få sköta allt det där själv, och kunna få åka hem när jag vill och inte behöva känna mig tvingad att vara i skolan varenda dag så skulle jag vara väldigt tacksam. Det är min skolgång och mitt ansvar så jag förstår inte varför någon annan ska få bestämma.

gaah jag är less.

nu ska jag försöka sova.

ledsamt

Ledsam är nog det ordet som passar bäst in på mig nu. Finns ingenting jag vill göra längre tror jag. Bara en endaste sak som inte går bara för att jag måste vara här uppe. Och tänk om det inte går att vänta. Jag vill inte vänta, jag vill inte vara här, jag vill inte gå i skolan jag vill inte ha några måsten. Det finns en sak som jag vill nu mest av allt. Faktiskt, mest av allt! Och det är definitivt inte att vara här.
Det suger så hårt att det är så länge kvar på skolan, fast egentligen är det inte länge men sen är det försent och jag vill inte att nånting ska bli försent.
Det är tråkigt sa vi ju.

Också funderar jag på varför jag inte åkte hem i tisdags med Emelie och Elin och var hemma & sjuk istället för här och sjuk. Helt värdelöst det också, ska vara hemma från skolan imån få se om jag blir nå piggare så jag kan gå längre än 10 steg utan att börja skaka, det vore en fördel! Tur att det är praktik snart. Och sen blir det sportlov, påsklov och en extra lov vecka som ingen vet varför vi har. Så det är nu fram till v.5 som jag måste stå ut. Jag hatar att vara tvungen. För jag vill inte stå ut jag bryr mig inge mer. Skit Hede, nu är det Hedes tur att få en atombomb över sig.

Till och med Storvik vore skönare att vara i just nu. Funäs känns inte lika roligt längre det heller, det börjar bli sådär nu igen "vart hör jag hemma" känsla över det här. Hatar det också.

puss


noah

Glömde skriva att ingen Noah har smsat ännu.

Först fick jag av Emelie L sen av Emelie D, dom är ju iof bra båda två men ingen Noah?
Därefter fick jag av Pissmyran, och han är ju verkligen inte Noah. :/ Sen av Mats och han är inte heller någon Noah.. Sen av Elin och Lina och ingen av dom är Noahs dom heller..

men jag ger inte upp.

det bara snöar

Igår snöade det massor och idag snöar det också fast inte lika mycket.

Nu har jag ätit lite får se om det gick vägen den här gången. Jag bara sover och sover hela tiden, gött är det! Tänkte att jag nån gång skulle försöka börja med drinklistan också, men det är ju så jävla mycket som ska göras så det känns som att jag bara vill skita i det. Men det är viktigt för betyget. Hata betyg, och allt annat man måste göra.

Borde verkligen städa och tvätta också. Men när man är sjuk så får man faktiskt ha det stökigt hemma. Plus att jag upptäckte idag att jag tagit död på en blomma, stackars blomman! Och jippie, dom har bytt ut sångarna i unibet reklamen. Imorgon börjar skolan igen, får se om jag ska dit eller inte. Men bara om jag inte behöver gå, för jag blir helt slut då. Jag höll på att dö av att gå till ica fram och tillbaka idag kändes det som. Det sög ju! Men alla andra kommer upp ikväll också så då slipper man vara så ensam. Jag vill inte gå i skolan längre nu, känns som att jag skulle vilja skippa det och göra något annat. Antagligen bara för att jag vill så mycket men att det inte går bara för dumma skolan. Och ingen fattar vad jag surrar om.. Kanske..

Kan inte alla som läser kommentera och skriva vilka ni är. hihi.
puss

the notebook

Igår när jag låg här i Hede helt själv så kollade jag på The notebook i min ensamhet, lite farligt det. Men då skrev jag ett blogg inlägg om det ist också vela det inte bli publicerat. Det sög. För det var ett bra inlägg faktiskt.

Det var i korta drag: alla som inte sett den måste se den (även om ni som jag sett den 100 ggr) också undrade jag när jag skulle få min Noah?

Jaja, väldigt korta drag men ändå.
Idag har jag sovit ända till 4, det märks då att man är sjuk iaf! Men då kl 4 rinde Elin och väckte mig, och äntligen mår hon bra och är tillbaka ifrån 9 dagar på sjukhuset. Tur att allt gick bra det har inte varit roligt.
Sen försökte jag äta lite men det gick inte, sen har jag bara legat o kolla på tv och nyss på JHV. Det var lite roligt faktiskt jag brukar inte gilla hockey men ibland kan det vara kul.

Snöat har det gjort här idag också, nå så förbannat! Vet faktiskt inte hur mycket det har kommit men säkert en halvmeter. Helt sinnes!

nästa sms jag får ska vara ifrån Noah hoppas jag.
försök hitta mig en sån.
puss


År 2007

Tänkte att jag ska försöka komma ihåg allt som hänt det här året, för mycket är det då allt. Allt som både är bra och dåligt, mycket av båda. Skriver månad för månad det blir enklast så. Och förengångs skull så har jag skrivit ut alla namn, något som jag aldrig brukar göra. Jaja, here we go!

Januari
Började med ett par dagar i Sälen efter nyårs firande med Emelie och alla andra sen for vi ner till pappa i Oslo och hängde där en vecka. Började skolan och var iväg på fjälledarutbildning med klassen i Bruksvallarna; Åkte längd skidor, byggde bivack, iglos, isklättrade, körde skoter, åkte pulka, badade jacuzi m.m Jätte härliga 3 dagar med världens bästa klass faktiskt.

Februari
Började jobba i Bruksvallarna på Bruksvallarnas fjällhotell. Träffade nog en utav dom bästa och härligaste tjejerna som jag alltid kommer att minnas: Lina. Några andra nämnvärda jag träffade var Oscar, Anders och att Carro var där och jobbade på Liden! Det tog slut med Marcus efter att vi varit tillsammans i ungefär 1½ år, det var skönt att sanningen kom fram till sist och att jag kunde göra ett slut av det hela. Var på Ripcurl Seafun open i Kungsberget med alla sköna tjejer och killar sen var det party på Scandic i Gävle och därefter Hangloose. Var på skoter tur med klassen till Lofsdalen, hur mysigt som hellst!

Mars
Sportlov och praktiken började, var i Bruks hela lovet och praktiken hade jag på jobbet. Gjorde vinterns finaste kvälls tur med skoter, upp på fjällen där det är förbjudet att köra, kan förstå att det är förbjudet faktiskt, förstör inte den naturen. Herregud vad vackert! Solnedgången där uppe var inte att leka med. Lina, Jenny och jag byggde våran Icebar fy fan va snygg den var! Helt otroligt sen hade vi Is-bars fest med pulkarace och massa tull. Riktigt rolig kväll faktiskt! Var upp till Anders i Östersund och hälsade på en sväng. Hade Viktor-Rydbergs Gymnasie på hotellet, det var en riktigt upplevelse faktiskt. Aldrig vart med om värre snobbar! Lag "Team Clean Bruksvallarna" (Vi hette alltid så på Quizarna) vann Quiz tävlingen på måndags klubben om allmänbildning, inte illa det inte. 21a mars var den bästa dagen i mitt liv tror jag, jag har aldrig blivit så glad över nånting någonsin! Fick min skoter då, vilken överraskning. Något jag aldrig kommer att glömma.

April
Träffade Martin, vilken härlig kille! Vi åkte till Vemdalen för att Rikard skulle träffa några brudar så Lina och jag följde med Martin o Anders när dom skjutsade honom. Och tur var väl det. Det var Fjälltoppsloppet och en jävla fest på Liden som avslutades med efterfest på personalen och ja. Lite mera. Gjorde en rejäl krasch med brädan och knäckte ryggen och fick, kanske världens snyggaste blåmärke på köpet. Efter detta blev det inge mera bräda på hela säsongen, och jag har fortfarande ont i både blåmärket och i ryggen. Var på stadion crossen i Funäs med Lina, Lillavännen och Martin såklart. Sen åkte Lina hem, och det var då mig en sorglig dag, fy va ledsen jag var! Då var det tur att jag hade Martin där kan jag säga. Sen åkte jag hem till Storvik för första gången på jätte länge och det första som hände mig var att jag sparka in i en sten och bröt 2 tår och fick hoppa på kryckor. Så började skolan igen efter praktiken, Emelie var med mig i Hede första veckan och det var kanon sen for vi upp till Bruksvallarna och vilda ur på Afterski1000, Hamra och Solbrännet. Flera dagar av lycka och en kanon avslutning på en jävulskt bra vinter säsong!

Maj
Var mest i skolan och chillade hårt på dagarna, var hem någon helg också. För en gångs skull så hade vi en ganska rolig tid i Hede här, var mycket fester och inge bråk, vilket är ganska sällsynt. Åkte upp till Bruksvallarna och hängde med alla grabbarna vi badade tunna hemma hos Martin, var på musikal i Funäs och dynga som vanligt. Åkte på roadtrip till Östersund mitt i natten med Oscar och Rikard. Vart ytterligare en helt i Bruks fast den här gången hade jag Sanna med mig, massa tok och mys. Sen fick jag jobb på Hotell Funäsdalen, och det var roligt. Därefter hade jag, Oscar och Rikard den galnaste helgen på hela året nästan tror jag. Åkte till Östersund på studentfest på campus sen på motormässa dagen efter, direkt efter det ner till Sveg på kalaset, fyyy fan säger jag bara. Men roligt hade vi. Jag önskar att alla kunde varit med på den här helgen!

Juni
Började med en lång helg uppe i Funäs med mamma och pappa, hängde med Oscar, grillade och sånt. Sen vart det studentveckan och som ni säkert minns så var det så jävla varmt ute. Jag var i Sveg två dagar med Emelie och festade, kollade på avslutningsfotbollen och sånt. Sen for jag ner till Malung och träffade alla darlings där, hade det så jävla roligt måste jag säga! Också träffade jag Andreas och Frida igen som jag inte träffat sen vi var i Gävle på Hangloose. Kollade på när Linda och Hanna tog studenten och härjade vilt i Malung. Sen tog jag ledigt några dagar från skolan och åkte hem eftersom jag inte skulle till att komma hem på så länge igen. Och jag fick även världens äckligaste brännblåsor/sår på axlarna. Skolavslutning, och jag flyttade upp till Funäsdalen. Började med studentfest hemma hos Affe för han och Dennis, vilket jävla kalas! Johanna och Jocke fick lilla Kajsa, och hon är så go!! Midsommar var jag med Johan, Oscar och Affe vi cyklade till Ljusnedal sen tillbaka till Funäs och sen hem till NIke och grilla och myste. Därefter åkte vi på bocken och min mobil vart stulen. På midsommardagen var vi i Hede. Jobbade och umgicks med Affe och Oscar i princip hela hela tiden. Och här vart det no more M också..

Juli
Jag jobbade hela början på juli sen vart det lite lugnare också var det ju Bruksdagarna och massa fylla. Sen åkte Oscar och jag ner till Karlstad hem till Henke och hälsade på lite och övernattade där och sen vidare till Oslo. Mötte upp Affe och dom sen drog vi vidare mot Metallica, HIM och turbo negro. Ja, där missade ni något iaf! Vi bodde på hotell och sen for vi hem igen. Jobbade en dag och sen for jag hem till Storvik i två dagar var på Per Gessle med tjejerna och satt i parken och myste massor! Karin var upp till Funäs och jobbade lite också kom Elin upp och hälsade på mig, också hon fick jobba! Åkte på Storsjöyran tillsammans med Karin. Det var lite roligt, men det sög mest för alla mina saker ur tältet vart stulna. Fy fan vad jag aldrig ska bo i tält mera. Men det var mycket mys också och en en gång fick jag träffa Andreas och så. Vårat tält var överbelagt men det var roligt enda tills det började regna. Och en eloge till Rikard Lortis Hjort som gjorde Yrans roligaste sak; Umberella. Det måste upplevas.

Augusti
Det var en massa jobb först men bara på vardagarna för min del för jag lyckades ju alltid vara ledig på helgerna. Så det var sydsame-cupen först, fy fan vad galen dom är dom där samerna! Aldrig sett på maken och festen hölls på Gyllene bocken. Sen jobbade jag nån dag sen var jag ledig 2 dagar och åkte hem till Storvik igen och träffade alla.  Kom tillbaka till Funäs och då var det dags för Same-sm (En tävling där samerna tävlar i tex. lasso kastning) tänk om ni kunde vart med och sett detta, och tänk om ni kunde vart med på Bocken på kvällen och se dom där. Jag lyckades iaf få en same att jojka för mig. Träffade även Johan här i slutet.. Och Lina och jag bokade resan till Kreta.

September
Skolan började och nya elever. Ettorna var piss tråkiga. Men Emil började i tvåan, han är häärlig! Elin fick körkort och jag började på körskolan. Lina och jag åkte till Grekland en vecka där vi träffade det absolut underbaraste människorna man kan tänka sig! Var och jobbade lite i Funäs nån helg. Vi började med fjällguide utbildningen med David. Åkte hem till Storvik och umgicks med Elin och var på badhuset med lillasyster.. Inte mycket märkvärt hände mera..

Oktober
Var i Funäs och jobbade första veckan, fyllde år och sen var vi på personalresa till Hitra. Kanske att jag ångrar lite att jag åkte dit ist för till Sthlm på stadion. Direkt efter Hitra for jag ner till Oslo en vecka till syster och jobbade där, var på stan umgicks med Linda och Hanna och chillade. Sen var det Dex med Elin, fredagen var vi ut med Nattis och hennes kompisar, käkade middag och sånt sen ut på Stadt. Sen på lördagen flyttade vi ner till Chrille och bodde där med honom och Marcus. Ut på stadt då igen.. Oscar och Marcus var där också. Sen på söndagen fick jag det sötaste smset nånsin tror jag. Sen gick Elin, jag och Chrille och käkade så jag åt kebab rulle för första gången i mitt liv. Sen for vi hem till Storvik igen på höst lov.

November
Var hemma i Storvik och umgicks med Elin och lillasyster hela veckan. Vart lite utgångar och sånt men sen orkade jag inte vara kvar nå mer så det fick bli funäs. Träffade äntligen Pernilla igen. Var på Black n White party på Eriksgården, myste med Johan, badade Jacuzzi med mamma och pappa, Hängde med Anna och Cilla, hjälpte till att lägga golv i stugan. Det var ungefär vad jag hann med sista helgen på lovet. Sen var det skola en vecka och sen Höstforum på Vemdalsskalet. Och ge mig den helgen igen! Fy fan va roligt vi hade. Hade dock ingen av tjejerna med mig men det var Mats, Marcus och jag men vi hade lika kul för det. Var på Lars Winnerbäck med Christian och Emelie i Östersund också sov vi hos Niklas, gick på stan och käka massa mat. Kuggade uppskrivningen för första gången och nya Harry Potter kom ut, som förövrigt var bäst. Var hem en helg och hänge med Carro och så..

December
Hade en heldag med Johanna och bäbis Kajsa i Funäs. Var med Affe och Jonas lite grann. Så var vi ifrån träsket bortbjudna på mat hos Inkan. Var med Johan hela helgen och sådär, det var bäst. Sen var det tillbaka till skolan, hade alla julbord och min dator gick sönder. Var i funäs och jobbade litegrann också körde jag skoter med Micke! Vart sjuk veckan innan lovet så jag åkte hem till Storvik och var där en hel vecka, var med Elin och Emelie i princip hela tiden, shoppade, var på krogen och ja det vanliga. Kuggade även skrivninge 3 gånger till i dec men sen så klarade jag det allt. Sen var det julafton och på juldagen for jag upp till Funäs, gick ut med min älsklings Pernilla och alla träsktjejer och mina norska vänner på Eriks och fy fan va roligt det var! Men det var så himla mycket folk. Sen spikade jag lite golv och jobbade en dag. Sen kom syster och Emelie upp och vi drog ut på Eriks. Pappa drog med sig Johan och Tommy hem åt oss så vi hade inte särskilt mycket att säga till om men vi led nog inte utav det. Sen flyttade vi upp i Emelies stuga i Tänndalen och la in oss. Vi åkte fjällen runt och festade hela helgen och det var verkligen skit roligt. Sen på nyårsafton var jag och Pernilla på Nikes, Jennies och Idas nyårsfest i Ljusnedal. Och där var det massor av folk och massor massor med god mat! Jag har aldrig ätit så mycket god mat på samma gång nån gång kan jag säga. Och efter maten kom Emelie och Elin och hämtade mig så åkte vi till Ramundberget på brännet. Där var det ett jävla kalas och vid 12 slaget sprutade Emelie och jag ner varandra och sedan jagade vi Erik och sprutade ner honom också. Sen åkte Emelie, Elin och Tommy hem och jag följde med Johan till Johannesgården. Emelie och Elin åkte hem och jag stannade i Funäs och bodde hos Kalle men vart döds sjuk och nu är jag i Hede och vilar upp mig!

Ja det var nog allt, fy fan va roligt år det har varit egentligen om jag tänker efter! Alla nya människor man träffat och allt tok man gjort. Oscar, Affe, Pernilla, Lina, Martin, Anna, Cilla, Sandra, Johan, Micke, Johan, Emil. Ja jag kan inte skriva alla men fan så bra. Synd bara att min dator är paj där jag har alla bilder från allt det här. Men jag kanske kan lägga in dom senare när den är tillbaka! Hoppas att 2008 blir lika bra om inte bättre bara!

ps. emeliestridsberg.blogg.se

gilla läget

fy fan vilka dagar..
Full fart knall, har varit hur bra som hellst förutom vissa saker men så är det ju alltid med min vanliga tur!
Har dock varit för lite med Pernilla och i onsdags när jag vaknade var jag dö sjuk. Så idag åkte jag ner till Hede för att vila mig och hoppas att bli frisk tills iaf på lördag så det blir lite skoter iaf.:)
Bläää va dålig jag är nu, håller på att hosta lungorna ur mig också har jag inte ätit på 3 jävla dagar.Tur är att man inte känner av det. Ska vila upp min rygg ikväll och imån också efter den här veckan med sovandes på hårda små sängar, golv och kalles fruktansvärt o sköna bäddsäng. Fy fan. skönt att få vara i sin egen! Fryser gör jag också.

Natasja var söt och kom hit med sin dator ikväll också så jag har nånting att göra med tanke på att min är trasig.
Och Elin, du är bäst! Fy fan är det nån som kan skrämma livet ur mig så är det du! Tur att allting gått bra iaf hjärtat! Älskar dig!

men en sak är säkert, lär er att gilla läget.
puss

RSS 2.0