Att göra

Nu har jag just slutat jobba. Kom på att jag glömde skriva ut mig ur loggboken. Hopppppsan. Och jag hoppas hoppas och hoppas. På att måndag eller tisdag blir vår lycko dag! :) Hoppas!!!!!!!!

nu har jag bara tre saker kvar att göra
ett: klä av mig
två: lägga mig i sängen
tre: kolla på gossip girl tills jag somnar.

hoppas det blir fint väder imorgon!!!

Justja, idag fick jag prata med lilla systeryster Thelise i telefon så nu blev jag ännu sugnare på att åka hem.
Söt fröööööööööööööö.

jaja puss på er!!!! och död åt den som ringer och väcker mig.

Solsol och sol

Börjar med att säga att nu har Emelie åkt hem. :( Tråkigt.
Men satan va fint väder vi har det uppe här nu! Har stekt varenda dag hela lovet! Ooo va härligt!


Igår slog det mig, det kom som en blixt från klar himmel; Fy fan vad synd jag tycker om er alla som är fast kvar hemma i storvik! Tanken på att inte flyttat hemmifrån då gymnasiet började för 3 år sen, och tanken på att bo kvar hemma hos mamma o pappa och gått på bessemer i 3 år och umgås med alla som man alltid umgåts med förut? Fy fan vad det skrämmer mig. Och fy vad synd jag tycker om er alla som fortfarande bor kvar hemma och inte kommit ut på egna ben ännu? Fast synd och synd, ni kanske trivs med storvik och sandviken? Det är ju allas eget val och jag är så jävla nöjd och glad över att jag flyttade! För jag kommer nog aldrig mer flytta tillbaka igen. Och det känns så jävla skönt! Så mycket som hemma förändrats sen jag var liten och tills nu. Jag skulle då inte vilja se mina barn växa upp där! Huuuaa...! Självklart är det skönt att komma hem ibland och bara vara men inte allt för ofta..Ta inte illa upp för ni är lika bra för det, men det finns så jävla mycket mer som erbjuds som man inte ser när man sitter fast där hemma.


Imorgon ska jag aktivera mig lite och kanske köra lite skoter? Nånting lär jag ju hitta på nu när jag bara suttit stilla i flera dagar sen vi var ute och längda i typ lördags? shit. Nu ska jag sova, upp och hoppa tidigt imorgon och ringa lite!

puss på er!

Påsk

Igår fyllde lilla hjärtat år och så var vi på stadion cross och sen jobbade vi!
Därefter var det baota fylla på Eriksgården, satan va roligt det var! Synd bara att alla skoter killarna åkt hem typ. ;/ haha. Meeeeeeen men. Nu ska jag sova strax  och imorgon åker emelie hem. :( buu vad trist det kommer bli! huhu!!!

och jag vill på vmfinalen oscar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pusses

oooo!! underbart

ingenting kan bli bättre! jo lite ledigt på söndag då vore mitt liv fantastiskt! haha

igår längdskidade jag och min käre vän pernilla upp till knallen (bara uppförsbacke) i solen sen satt vi oss och fikade men där uppe blåste det så jävla kallt så vi åkte ner igen och satt oss i bilen och fikade klart där. haha! sen lära jag åka och jobba och efter jobbet åkte jag ner till fjuunäs igen. :)

idag har vi sovit, kollat på american idol och varit på afterski på hamra! jääävla drag! synd bara att man lära vara nykter eftersom det är jobb jobb jbobbb..b.b.b.b..b typ! :) men men! nu sitter jag och väntar på att jag ska gå in och jobba.. får se hur länge det blir ikväll. :) och faaaaan vad jag längtar tills på söndag! ge mig stadioncross och en miljon snyggingar. haha! nog om det.

puss på er!

pååååsklov

en helt otroligt bra dag har det varit idag på vemdalsskalet, med världens bästa skidor lär även tilläggas!!
så jävla bra backar var det!! :) jag är nöjd!

och idag ska jag upp till bruks för imån är det jobbis igen.
och idag kommer mamma o pappa upp också, eller ja i natt.

passa er för påskharen!!!!!!!!!!!!!!

lots of love


lucky me!

Jag har världens bästa vänner, absolut världens bästa! Bara så ni vet det! :)

idag har jag varit i sveg sen var vi på skolan i hede och lagade mat åt 100 st ryssar, polacker och tyskar. vad nu det skulle vara bra för vet jag inte. men nu ska jag och kakis strax åka upp till funäs iaf, vi ska hämta mina vinterkläder eftersom vi har friluftsdag imån! så då ska vi till vemdalen och åka skidor hela klassen! härligt hoppas på bra väder bara! sen imån ska jag tillbaka upp till funäs, gå på pelikan och sen på torsdag ska jag jobba! och imån kommer min favorit tjej hem också! mmm underbart med lov!!!!

puss på er!


I remember you

Kanske en av världens bästa låtar det tror jag!
Hua.

Fyyy fan va roligt det var igår på söndagsklubben, det var så sjuuukt kul faktiskt. Helt toppen!
Jävla fin väder vi har haft idag, runt 2 minus och strååålande sol hela dagen. Var på skolan och sen var jag och Karin ute och gick i över 2 timmar sen var det hem och lägga sig på soffan och döa. Skönt! Vi skulle på måndagsklubben också i vemdalen men hade ingen bil så vi tog oss inte dit. :/ Men men!

Jag längtar efter något nu jätte mycket!
Hatar att vara ensam, buu!

puss

haha

Rikad: har du nå läsk?
Emelie: nää men ja har lite snor du kan få.....
Rikard: men din jävla äckel tjej!


älskar er!

Att en enda sak

Tänk att ett sms kan betyda så mycket. Ett enda litet sms!
Tror att alla haft den känslan nån gång, när dom fått sms som dom bara blir så jävla glad/lycklig/ledsen/arg allt.
Ett jävla sms?? Och kan det faktiskt vara skönt att bara få ett sms som det står "hej hur mår du?" i. Bara så ni vet.

ta hant om er!

Söndagsklubb

Idag har jag haft sovmorgon. Så jävla skönt var det! :) Sen har vi åkt omkring hela dagen i princip. Nu ska vi ner på söndagsklubben snaaaart! Annars så går det vidare. Hemskt det som hände förra veckan i hede kan inte hitta ord, fy fan! Hoppas du mår bättre nu rip!  Nu är det färdigt iaf att helgen v.14 kommer jag hem och tar med bilen upp sen också..! Tar ledigt några dagar ifrån skolan också och drar hem så jag får va hemma ett tag. Blir 18 års kalas för mina små (?) barndoms kompisar! Ni är ju fan inte små längre tjejer! :) Åhh vad jag tycker om er!!! Det ska bli så jävla kul!!

Idag var det 15 år sen morfar dog också, fy fan va tiden har gått fort och att jag bara var 3 år men ändå minns hela händelsen så jävla väl. Huuua! ;( <3
Den här veckan ska jag bara gå i skolan i tre dagar, skönt det så är det påsklov sen.

pusspusspuss
love.

back on track

Yesss nu är jag tillbaka på völlan igen. :) hhihi!
Hur bra som hellst., emelie är här och jobbar hon också nu med mig! Men hon börjar nu och jag om en halvtimme. Det här ska bli kuuul. Men jag jobbar ju baren ikväll igen som vanligt, få se när jag kommer ifrån ikväll. :)
Nu har jag fått en bil också göttttt. Men det dröjer tills den kommer hit, typ 2 veckor.. Men men.

dags att byta om.
puss

Goooodmorgon!

Fy fan va läskigt det var att sova i bivack måndag-tisdag, jag vart så rädd så jag börja gråta. Men det var bara att härda ut och det gick! Nu ska jag upp och studsa och iväg till skolan i Sveg 7 mil åt ena hållet, sen tillbaka med en annan buss fast då hela vägen upp till funäs 13 mil och därefter völlan 15. Känns bara liite onödigt ska ni veta. Men nu jävlar är det dags att ordna det här svenska A SKA vara klar före påsklovet de betyder att jag har idag och på tisdag på mig att göra det, och självklart hemma då. Så det är bara att bita ihop och göra skiten!

Igår satt jag och kolla på massa skolor efter gymnasiet, vette sjutton vad jag vill göra faktiskt skulle vara så jävla kul att plugga vidare direkt samtidigt som jag vill jobba och resa, nån som vet en sån skola? Hör av er.
buuuuu. Ne nu har jag inte tid att ligga här nå mera. måste göra mig klar och packa och sen dra till bussen.

jaja med puss på er!
image30
jag kan gräva bivack.

Nu är det över

Precis så kan man sammanfatta min känsla just nu; över. Jag insåg det när Oscar ringde ikväll och grinade att han saknade mig redan och berättade att han och Rikard varit på pinnens och käkat mat och nu skulle dom upp till Ramis på ett par kalla öl och sedan vidare ner till söndagsklubben. Precis så som vi levt tillsammans nu i 6 veckor, och som jag trivs med dom här grabbarna! Så varför är jag inte med dom nu? Jo precis, för att det är över.

Och det jag menar med att vara över så är det praktiken. För idag klev jag på bussen ner till Hede igen och imorgon är det skola som vanligt. Det känns lite konstigt, det där att jag inte hör hemma här nu igen. Vedervärdiga ställe! Jag har haft de bästa veckorna någonsin tror jag, och den här gången fick jag lära känna massor med nya människor igen och det är jag så glad för! Men i och försig så har jag väl tur som ska tillbaka redan på fredag igen för då ska jag jobba som vanligt. Varenda vareviga helg känns det som, men det är ju ungefär så också! Men nu trivs jag igen och det är skönt. Åter till praktiken, alla söndagar och onsdagar finns det inte ord för vad roligt det varit! Speciellt onsdagarna på ramis. Ooo det är så mycket som hänt!! Men jag är sjukt nöjd iaf och redo (?) för att ta tag i allt jävla plugg. Eller inte. Men nån gång lär jag väl och det är väl hög tid för det nu.

Nu sista veckan som varit har jag ju haft sportlov och det har också varit helt perfekt för jag var ledig första helgen, typ enda helgen på hela säsongen. Och Pernilla har varit hemma mest bäst! Ja då helgen då jag var ledig så var vi på afterski och roade oss och fick karate fylla och sen vidare på eriksgården och hade så jävla roligt! Sen bodde jag hos henne fre-lör-sön-mån-tis och ja, vad har vi gjort? Tulla en massa massa massa med alla våra killar för att ja, vi har ett par stycken! VB´s kallas dom för. Sen på tisdagen kom pappa och Mange upp till stugan så då bodde jag med dom resten av veckan. I onsdags var vi på afterski igen, och samma visa om igen fast vi hamnade på pelikanklubben på kvällen istället. Ja det är så jävla mycket som hänt! Och onsdags kom min kusin Toffe också så på fredagen var han, jag och Mange ute på skotertur hela dagen i princip, och vädret var nog det bästa hitintills på vintern faktiskt. Nog om allt!

For tillbaka till Hede idag som ni kanske förstått och ikväll har jag bara tvättat allt som jag haft med mig på praktiken, 4 ikea kassar vart det. Sen lagade Eve och jag mat, justja jag har ju en inneboende; Eve. Och efter det så har jag inte gjort ett jota. Så nu ligger jag här igen efter 6 veckor och fy fan vad skönt det ska bli att sova i sin egen säng! Jag bara längtar tills jag somnar i princip. Imorgon är det måndag och då kommer Emelie hit och ska ha praktik en vecka. Längtar lite efter henne faktiskt, bara för att hon är så snygg! Men ja ni. Nu är det godnatt för ikväll. Tillbaka till verkligheten imorgon nu!

Och som sagt, nu är det över!
puss

image29

tisdag

Har nyss vaknat och ligger hemma hos pernilla o väntar på att hon ska komma hem så vi kan se vad dagen har att erbjuda.
Snart kommer far, tror faktiskt att jag ska åka ut till stugan och köra lite skoter innan dess.

puss!


Sportlov!

Jävlar anamma vad fort praktiken var över! Ja för nu är det faktiskt bara en veckas lov kvar och sen ska jag tillbaka till skolan och slita lite nu innan studenten. Elin har varit här sen i lördags. :) Och imån kommer bästa pappaaaa då ska vi åka skoter i massor! Fy fan va skönt med lov och det ser lysande ut med fint väder hela veckan också, så jag blir nog nöjd!!

Lär bara berätta om lördagen, fy fan vilken rolig dag! Jag, Oscar & Rikard var nere i Funäs och surrade lite sen for vi upp på toppstugan och tog en öl runt kl 3. Sen var det kört. Ner till kovan och hämta Pernilla och vidare på afterski i Ramundberget. Det skulle vi ju såklart inte gjort i och med att VBs var där (völlan boys enligt Hampus) haha! Och där satt vi Pernilla och jag med alla dessa grabbar. Och shotsbricka efter bricka så var vi ju i fin form sen. Masse fick gå upp på scenen och allting. Det var helt sinnes iaf. Vidare till Funäs och sen full fart. Att vi ens tog oss ut på Eriksgården gör mig jävligt förvånad faktiskt. Men sen var hur man såg ut en annan fråga. Hur jävla roligt som hellst hade vi iaf!

Just nu ligger jag hemma hos Pernilla och inte gör nånting alls, vi hade planer för kvällen som vi inte orkade med för det vart för jobbigt, så ist somnade vi på soffan och sen förflyttade vi oss. Så nu sover hon ganska hårt och det ska jag strax också göra, för imorgon är en hård dag! Tror jag? Eller inte. Jag ska iaf upp till Bruks och flytta ut därifrån tror jag. Sen invänta far! :)

pusssssssssssssssssssssssssss
saknar elin & emelie


RSS 2.0