Shopping!

Usch vilken helvetes dag vi haft! Men det gick bra och det vart bara en kvart övertid.. Luggisen är inte bara det inte! :-)
Skyndade mig att duscha och gick ut på stan på speedshopping! Var så sugen på peppes pizza men dom är så sega här i Tromsö där så vi får vänta till nästa gång!
Det vart lite shopping istället.. En vår jacka, en klänning och ett par Reebok skor att ha på städet och framförallt i restaurangen! Knäna tar sådan stryk av att gå på betonggolv och hoppa upp och ned 11 timmar om dagen så jag hoppas detta blir bra :-)
Nä nu ska jag dra på mig min fina fina serverings dress och sedan dra av ett pass i restaurangen! Imorgon slutar jag 18.30 igen så skönt!
PUSS!

Bilder

Har försökt att lägga in bilder.. Men jag kan inte vrida dom i blogg programmet.. Dom är vridna i datorn redan! Någon som vet hur man gör??
Fin solnedgång i Kristiansund..

Godkväll!

Hej på er!
Tänkte rapportera lite ifrån havet. Just nu är vi i Svolvaer, Lofotens "huvudstad". Jag gick av och skulle knäppa lite kort men det snöade och blåste så mycket så jag såg ingenting. Köpte istället en påse med lösgodis: 122NKR på Narvesen.. Det var dyrt godis det!
Idag har jag jobbat heldag lugar och det innebär att jag jobbade från 8 - 18.30 istället för splitpass. Väldigt skönt att sluta tidigt! Ska jobba så hela turen varannan dag.
Det går bra för Magnus också! Han är i disken och verkar tycka att det är rätt skoj faktiskt..
Hoppas att vi får se lite norrsken här imån kväll kanske!!! Hunting the lights som det kallas.. Och det försöker jag också göra!!
Just nu håller jag på att ladda ned avsnitt 7 av solsidan!! Hopppas internet håller i sig i 30 min till!!!
Tänkt ladda upp lite bilder men det verkar ta sådan tid så jag gör det senare!

RSS 2.0