Familjen kommer

Då sitter hela familjen plus Annmari på flyget på väg upp hit. Längtar massa.
Imorgon ska vi till Pyramiden på båt tur och på lördag ska vi köra 30 mil skoter :-) och hela gänget ska bo hemma hos mig, menar, ska dom hälsa på så får dom lov och träffa mig också ju.

Happy days!!


Fortfarande vinter

Vintern håller i sig här uppe. Senaste veckan har det varit mycket skoter. Och go väder! I måndags var vi ute i Helvetiadalen och grävde solgrop och myste på och torsdags kväll var vi ut till Coles bay och grillade i solen och jag hade myror i benen av lycka när jag kom hem. Skoter är nog det roligaste jag vet. Igår var tanken Tempelfjorden för att försöka få se någon isbjörn men nästan framme vart det som att köra in i en vägg av dimma. Vi såg inte ett jota och fick vända. Påväg hem så körde vi upp i Helvetiadalen och tänkte åka över Tellbreen hem men även där var det dimma. Vi chansade på bättre väder om vi körde en liiiiiten bit till. Och det vart det. Efter en stor highfive och glada som barn körde vi en bit till och satt oss och sola. I värmande vindstilla sol. Kl 19.00. Underbart.

När vi väl åkte hem och kom ner mot Mælardalen låg det dåliga vädret och molnen som ett tjockt täcke över hela dalen och byn. Kändes som att åka in i Mordor när vi lämnade solen och in i molnen.


Har nog kommit fram till att så länge jag får köra skoter, så är livet fantastiskt, och Svalbard levererar verkligen detta. Tyckte först att det var så mycket styr med att åka skoter här men det blir så mycket enklare men vant folk omkring sig som hjälper en, vet och kan tur körning här uppe. Skoter på ett annat vis liksom.
Är så innerligt tacksam till folket som gladeligen lånar ut sina skotrar till mig som inte lyckats köpa någon skoter här uppe i år.

:)

Bilder från veckan.


Ett liv av lycka

Tænkte bara sæga att jag ær så jævla lycklig øver att vara på denna plats.
Igår kørde vi Bjørndalen och ner till Coles Bay och grillade i solen.
Var helt sprallig och kunde inte sova nær det var dags att lægga sig.
 
Å fantastiska Svalbard och skoter!!

RSS 2.0