Slapp som få..

Jag är i en helt annan värld, en toppen värld. Snart så!!
Längtar efter emelie och elin..
Ahhhhh puss

Snart helg igen..

Vi har målat färdigt i hallen här hemma nu, vitt och snyggt. Jag jobbar lunch hela veckan, inte super kul med det går an. Igår var det så sjuuuukt fint höst väder, jag har aldrig varit med om liknande helt underbart!! Och i måndags hade vi sommar avslutning med jobbet.. 
-
-
har inget att säga.
emelie är på cypern 
elin är i dubai
och tove är på bali. kunde inte suga mer utan er!!
PUSSS
jag o fia på ångaren thomeé haha.

Slut på veckan!!

Slut på veckan och imorgon är det nya tag med lunch vecka. Inte min favorit men det går bra!
Idag åt vi frukost på ett mysigt café och sedan åkte vi hem och fortsatte slipa och dona. Nu har vi målat klart hela hallen och halva köket så nu är det kväller.
-
Tur att veckorna springer iväg! Vi ska skriva ihop ett Cv åt Magnus och skicka iväg en jobbansökan för i vinter.. 
Vaaaavavavava ska jag hitta på när jag fyller år.... Lalala.. försökte övertala Elin att stanna i Dubai över vintern :)
-
-
Har inget intressant alls att skriva så jag lägger ner.
puss

Slut på veckan!!

Skönt nu har jag precis jobbat klart mitt 6e pass för den här veckan! 6 dagars veckor är ett minus faktiskt fast det är ju bara varannan vecka.  
-
-
Igår jobbade jag och jag hade en sådan vidrig gäst!! Man får inte säga så men vad är det för fel på folk som sätter i system att gnälla och klaga på mat, äta upp maten och sedan kräva att få bli bjudna på dessert!!!! För att efter detta hota med att sätta in en annons i tidningen på måndag angående hur DÅLIG MAT VI SERVERAR!??!? Är dom hjärndöda? Vart sitter felet hos dessa människor?? Tell me...... Jag tacklade iaf tillbaka på den här otrevlige mannen och sa att det inte alls var roligt att ha honom som gäst som beter sig så dåligt och att han hotade mig. Hans svar blev: Men de måste jag ju göra för att jag ska få dessert... Åter igen vart FAN är problemet???
-
-
Imorgon är jag iaf ledig götttt. Vi har börjat slipa och spackla idag, eller Magnus har. Också har vi köpt färg så imorgon ska vi nog kunna börja måla hallen och köket, king.
-
p-u-s-s

Fredag på Allégatan..

Hej hå!
Ååå vad jag tycker det är roligt med A´la carte, faktiskt. Restaurangen jag jobbar i är perfekt storlek också och det är det inte på alla ställen. Och nu börjar det bli ordentligt med höst här uppe också det är inte många grader ute och jag har precis varit och handlat nya höst skor. Ett par super snygga ankelboots i skinn (och klack emelie ;) och ett par mocka stövlar med fransar.. Mmm mumma!! 
-
-
I helgen ska vi vara kvar här hemma för att sätta fart med målningen, gör vi det inte nu blir det aldrig gjort känns det som. Och min vanliga höst ångest är nog här för att stanna den här gången, vad fan ska man göra i vinter?!? Jag blir kvar på Gamla till 22/12, eller är anställd tills dess iaf. :) Sedan då? Vinter säsongen har ju satt fart redan vid det laget.. Och jag har tusen idéer som vanligt!
-
Kl. 15 ska jag på personalmöte och sedan tänker jag stanna och börja tidigare det är ingen idé att gå hem för sån kort stund.. Och justja jag fyller 20 snart och då vill jag ha en macbook pro, är lite avis på Magnus faktiskt men det säger jag inte till honom. Men vaaaaad ska man hitta på............. help!!
-
klem

Tisdag i Östersund

Var hemma i Storvik i helgen på begravning i fredags och sedan på lördagen var vi på 20 års kalas.
Magnus mötte upp oss i Bollnäs på travet på fredagen vi åkte dit efter begravningen och kollade på pappas häst som tävlade. Det vart någon öl på travet och satan vad bakfull jag var på lördagen, men vi pinade oss in till Valbo och vi köpte en ny tv och Magnus en Mac.
Den här veckan jobbar jag eftermiddag/kväll med start igår och jag hade nästan glömt bort hur roligt det är att jobba a la carte!! Det är ju super skoj! Älskar att ha nöjda gäster och charma dem. :)
Nu ska jag kliva upp och äta lite frukost sen kanske jag ska försöka börja tvätta? Eller städa ut sommaren..
Vi är lite efter med renoveringen också, hjälp princess kommer ju hem om en månad och ska bo här!!! Kanske ska fortsätta med det istället???? Inte sitta med datorn någe mer.
Puss 
försökte ladda in bilder men de vela tydligen inte funka..

RSS 2.0