Är det jag som är trög?

Alla mina vänner skriver på facebook om tentor osv. Själv vet jag inte ens vad en tenta är för nånting. Känner mig lite trög faktiskt. Undrar om det är samma som prov.... 
-
Är sjuk igen, den förbannade förskylningen verkar aldrig vilja släppa mig. Men idag har jag fått tre sorters medicin och hoppas på förbättring. I veckan var vi i Lech och åkte pist, det var super fint. Ett riktigt snobb ställe där bla. Tom Cruise har "stuga". Fett! Folk gick runt i päls och sippade på gluhwein istället för att åka skidor. Bra för oss!
-
Förra veckan var jag barnvakt  till en liten Ebba 1 1/2 år gammal. Fick byta min första blöja någonsin och leka en hel vecka. Det var jätte roligt och snabba cash. Annat som har hänt är att vi firade nyår på stan med några goda vänner. Och utanför en krog träffade jag 2 st som jag, jenny och lina hängde med i funäs för 4 år sedan. Som jag inte träffat sedan dess, och det visade sig att dom också var här och säsonga! Galet.
-
Vi har varit i Imst, en förort till Innsbruck och handlat mat också. Jag handlade mest skor. ÄLSKAR sko affärerna här nere! Det är helt galet vad snygga & billiga skor dom har på sina stora kedjor. Jag köpte 2 par. Ett par rosa/lack låga sneakers och ett par uggs. Väldigt sköna, jag gav med mig tillslut för världens fulaste skor! Alla pengar jag får in på mitt extra jobb jag har sparas för att jag skall kunna köpa skor innan vi åker hem. Kan inte förklara med ord. Älskart.
-
Idag fick Magnus paket hemmifrån med bla lösgodis i, gissa om det var efterlängtat. Fast jag fick iof flera kg i mitt julpaket men det var slut innan nyår. Nu väntar jag på mitt paket ifrån mamma med mobil (min har såklart gått sönder), godis, tidningar, soppa, beasås och varmakoppen!
-
-
PUSS Å KRAM!

RSS 2.0