blabla

Fyfan...

Nu har vi  varit dyng i ett par dagar igen.. det är inte lätt de här e.. Nu ska vi åka mot vôllan och sen till Eriks.. Pappa kör för han får aldrig vara med på festen igen och det är säkert det!! Pernillas träning ska döööööö. Nej men ibland ska de den, men ibland måste man också. Inte för att jag har några måsten i mitt liv men ibland kanske de skulle vara bra att ha..

lots of love

fjunäääs

Äntligen så var man hemma igen. Nu har jag varit i Storvik i typ 8 dagar och det var nog det.

Julafton var väl helt okej, och efter all mat och julklappar så drog vi in till Sandviken till Elin och sen vidare till Kharma Lounge. Det var sååå roligt och mycket folk ute för att vara på julafton. Emelie körde så sov jag där. Orkade inte åka hem så det vart en seeen kväll. Sen ringde mamma på morgonen och då skulle vi åka till funäs. :D

Så igår åkte vi upp hit och sen vart det förfest i träsket med norrmän och sthlmare! Sen drog vi på Eriksgården. Och det var så hiiimla mycket folk ute!! Det tog typ en kvart att gå ifrån dansgolvet till entrén för er som vet hur det ser ut där så förstår ni nog att de va mkt folk isf. Hihi. Men det var huuur kul som hellst och vi vilda ur som vanligt!

Och idag vaknade jag kl halv ett typ så har jag inte gjort så mkt, lagt golv och dona lite bara.
Ikväll blir det lugnt för jag ska jobba imån.. Tjooohoo eller inte.
Sen kommer Emelie & Elin imån, king de. Då lägger vi in oss tjejer.

Pernilla är bäst.
puss


julafton!

Ja för er som inte viste det så är det julafton idag!
Har sovit halva dagen sen var vi ner och hälsade på farfar en sväng. Det var lite jobbigt. Men men, livets gång.
Sen kom släkten så nu har vi precis ätit klart. Vart tomte och grejer i år också, haha!
Nu sitter jag och väntar på efterrätt och sen på att det blir lugnt i huset så man kan stupa i säng.
För jag tror att det är det jag ska göra så fort alla åkt, eller om jag ska med dom ut på krogen?
Beror på när vi ska åka upp till Funäs imån! :D

Jaja men nu är det dags för lite dessert.
God jul på er allihopa!

Och du, jag längtar efter dig!
Puss

bingolotto

Idag var jag till mina kusiner och skulle bygga pepparkakshus, men det gick åt skogen kan man säga.
Sen åkte jag hem och lagade mat och klädde granen sen for vi ner till Emelie och spelade bingolotto. Ingen vinst, och det var inte särskilt otippat. Totalt hade vi 16 lotter och vann typ 300. Det är bara skit det där.

Nu ska jag gå upp och sova.
Och Pernilla, du är bäst!!! Icke vara ledsen snart kommer jag och leker med dig då blir det kul.

loving me loving you
puss


lalala

Nu har jag hjälpt mamma att städa på förmiddagen och strax ska jag åka över till Hammarby till mina små kusiner och bygga pepparkakshus med dom. Ikväll ska vi hem till Emelie och spela bingolotto. Tänkte vinna en bil eller så. Och imorgon är det julafton. Oh gud va spännande, eller inte.

Jaja nu ska jag åka.
puss

kharma lounge

Yey igår skulle Emelie, Elin och jag skjutsa in mamma till Sandviken. Så när vi åkte förbi bolaget kom vi på att "ooo undra om vi inte ska bli fulla ikväll?" Och så blev det ju! Vi köpte en låda öl och for hem till oss och börja dricka öl och greja så kom Emma också. Sen kom Elin så skjutsade hon in oss till Viken.
Det var hur roligt som hellst, och jag garanterar att det var bara för att de va jag och Emelie, hur kan man supa utan oss? Nee de funkar inte. Hihi! Så imorse vaknade jag med henne brevid mig.

Och idag har jag inte gjort ett skit Emelie åkte hem så somnade jag igen och sov tills det vart mörkt. Så nu för en timme sen ungefär vart jag pigg igen. Glömde att ta en voltaren direkt i morse så jag får väl skylla mig själv! Och snart är det julafton, fan va tråkigt.

Elin är bästobästo!
Snart ska jag äntligen åka upp till Funäs igen! Och det första jag ska göra när jag kommer dit är att tanka fullt i skotern och köraköraköraköra hela dagen. Hoppas det går bättre med benskydden!!

puss och kram<3

äääääntligen!!

Igår kväll kom Elin hit och pluggade mig och tack vare det såååååååå!! hihi.
Fan va skönt äntligen klarade jag skrivningen! :) Så nu är jag nöjd.
Har även handlat alla julklappar klart och köpt alla nyårs kläder osv.
Så nu tänker jag inte åka in till några affärer något mera. Nu får det vara nog! Så helvetes mycket folk det var i Valbo Uscha!!

Var även in i Sandviken och hittade min jätte söta skoter hjälm och knä skydd där så det ska mamma gå in och köpa senare idag. :)
Men nu ska jag nog åka över till Elin tror jag! Och lillasyster.

bejbi. puss

torsdag

Igår somnade jag hur tidigt som hellst, skönt var det! Sen vaknade jag från och till hela morgonen enda fram tills kl 12. De va behövligt. Sen kom Emelie så åkte vi in till Valbo och Gävle, och tillsist en snabbis i Sandviken så vi har sprungit i affärer hela dagen! Sen for vi hem och lagade tacos medans mamma hämtade Elin vid tåget. Så käkade vi mummma!!

Sen kom min Elin och pluggade mig körkort. Så nu jävlar om det inte sitter! Lär försöka imån igen så då blir det Gävle och Valbo igen med syster yster och yra. Jag är så lessss på affärer! Plus att min jävla nyårs klänning inte finns även fast det står att den ska finnas!!! Jag blir så jävla förbannad!!!! IDIOTER!
Men men lär väl hitta mig något annat att ha på mig,  men en sak är då säker; nyår kommer att bli king!

utgång eller inte utgång imån? denna ständiga utgång!!!!!

pusshej<3333


hjärtan

Idag har jag träffa jääätte många hjärtan!

Carro körde mig till Gävle imorse, sen var jag med Elin och Thelise hela dagen och sen kom Emelie hem! Äntligen som jag har längtat. Jag har inte träffat henne sen skolan börja. Helt sjukt. Och nu är det bestämt att Emelie & Elin följer med mig upp till Pernilla och alla andra i Funäs över nyår! Det kommer bli helt bäst!

Kuggade även skrivningen idag igen, och jag hatar talet 51!!!!!!! 51 hit och 51 dit. Fan jag blir så lack. Men men. Blir lack på en massa andra saker också. Men tur att jag bara är arg i 5sek och sen går det över! :D
Nu sitter jag och äter glass. Snart ska jag gå upp och sova tror jag, vart sån tidig morgon idag.

Imån blir det tull igen!
Det ända bra med att vara hemma är alla tjejerna!

blä

hatar talet 51 bara så ni vet.

snart kommer elin och emelie hem.
hejdå

haapppppy

idag har jag och Elin varit på vårat gamla högstadie och pratat lite om våra gymnasie linjer.
sen for vi hem till lillasyster i någon timme och lekte sen iväg till Valbo. Köpte typ ingenting, bara två saker till lilla pernilla som det är så synd om. Moahaha.  Sen var vi in i Sandviken en sväng och hälsa på Cicci. Lite synd om henne också faktiskt. haha, det är synd om alla! Utom mig. Men kanske lite synd om mig med. Eller nä.

Hihi. Imån ska Carro och jag åka till Gävle på förmiddagen sen kommer Emelie hem och då ska jag följa med henne till Valbo och Sandviken. Kommer bli en hård vecka känner jag. Hua.
Imån kommer och min storasyster hem! :D Kan ingen skicka lite snö till storvik!!!

Nu ska jag gå upp och läsa körkortsboken sen ska jag sova så sött!
loveee

lillasyster

Kom hem igår ju. Och i natt kom Elin och sov med mig men hon åkte tidigt imorse. Men sen åkte jag dit igen runt 2 så där har jag varit hela dagen faktiskt! Så har vi ätit pizza och lekt med världens sötaste lillasyster! :) Sen kom mamma runt 8 och hämtade mig så for vi över till mormor och min moster en sväng och hälsade på.

Sen har jag bara suttit här hemma resten av kvällen och kikat efter skoter kläder. Jag har sån ångest över vad jag ska köpa för nått. :) Men nya skoter kläder lär jag ha iaf. Det är ett som är säkert!
Längtar redan hem till Funäs gör jag också, hur ska jag palla en vecka här hemma? Huua.

Nu ska jag kolla på en sista sida med skoterkläder sen ska jag gå upp och sova. Imorgon ska vi på Hedäng och informera om gymnasiet sen kanske vi lär ta en roadtrip ner till Motala.

Iallafall, Grattis världens bästa syster som fyller 20 år idag!
Och grattis Christoffer som fyller 18år och klarade skrivningen idag!

puss my love <3

så jävla trötttttttt

Nu är jag hemma i Storvik, känns konstigt att jag ska vara här i över en vecka. Jag kommer längta hem till Funäs, snön och efter min skoter tror jag! Huaa. Men men ska ju tillbaka upp på tisdag.
Åkte hem idag istället för på tisdag för jag fick åka bil idag. Plus att jag har fått ont i halsen så då fick jag det!

I helgen skulle jag jobbat, men det vart inge så istället har jag festat och kört skoter istället. Fy fan vad jag älskar skoter! Mumma.

Jag är så jävla trött på idioter. När fan ska folk lära sig att bete sig? Ååååååååååå!!!
Skärpning och jag ska inte säga någe mer dumt :)

Nu ligger jag hemma och väntar på Elin hon kommer snart hit så ska vi sovas lite. Hihi jag saknar mitt hjärtegull! Men nu är det nära, och på onsdag kommer Emelie hem! Sen är det jul och sen drar vi upp till funäs Elin, Emelie och Jag och ska fira nyår där med världens bästa Pernilla!!! 

Tack för igår Oscar det var välbehövligt!  

skoter

Är det bästa som finns!

bara så ni veeeeet. Igår var en rolig rolig kväll!
idag har vi varit på invigningen på berget också har vi åkt nya liften en sväng.
sen har vi kört skoter och nu ska jag hänga med affe och co sen eriks.

puss i pannan


tillbaka i funäsdalen

Veckan har varit den smidigaste på länge. Har nog inte haft en sån här chillvecka på huuuur länge som hellst! Skönt!!

Nu är jag hemma i funäs igen hos Anna för tillfället. Ska ner till Pernilla på hotellet och kolla (?) på hennes träning, varför kollar man på när andra tränar? haha. Jaja, sen ska vi på Eriksgården, Sigga och Heidi kommer också över ifrån Norge. :D Jippie. Imorgon ska vi åka skidor och gå på invigning sen Eriks igen och på söndag blir det nog en massa skoter i think. Nu ska jag kila iväg.

kom hit nu bejbi.
nyår kommer bli bäst.
puss

mm..

ikväll har jag sovit.

nu ska eve få tillbaka sin dator och imån blir det funäs!!

0738446659 see ya there.

puss

skolan

Sitter på skolan i Sveg nu, tänk att man tog sig iväg hit en dag till! :)
Men idag är det sista gången för det här året för på fredag ska vi vara på skolan i Hede för tvåorna bjuder på julbord och på tisdag är jag hemma i Storvik och likaså nästa fredag, medans de andra går i skolan! Moaha.

Ska jobba på lördag också, mindre roligt det men de blir väl lite pengar som kanske kan komma till användning nångång, kanske tanka skotern. Haha.
Nu har vi samhälle, Sara är typ den bästa läraren i hela världen! Och det sitter ett gäng killar utanför och sjunger "stilla natt" falskt som fan låter det. Hoppas för gudsskull att dom inte övar inför Lucia!!

Justja på torsdag är det Lucia också, dock inget som jag ska gå på för jag är ledig hela morgonen och börjar kl 2  på eftermiddagen för vi har sista julmiddagen, skönt att stå i köket! Men endå, kanske man ska ta sig iväg och kika lite på lucia tåget ändå, det är ju trots allt ganska mysigt.
Kom och tänka på i 6an när jag var Lucia och hur stor man kände sig då man gick i den årsklassen. Och i 9an då jag också var det, i nian var man verkligen störst bäst och vackrast!! Gud va nära jag var att slå ihjäl Kaj. Ångrar nästan idag att jag inte gjorde det, hur dumma får lärare bli egentligen?

Imorgon ska jag upp till Funäs och köra skoter och mysas!
Men nu slutar vi så jag ska kila iväg på lunch!
Puss och kram

Ont

I helgen har jag ju som sagt varit i Funäs och jobbat lite också har jag varit med min bästa Pernilla!
Anna och Cilla är också bäst, vi är träskpaddor. Moaha. Va rolig jag är. ;)
Anna är ialf fortfarande kungen, finns nog ingen som gör så tokiga saker som hon. Kom och se henne i träsket! Ring och boka tid. NEEJ då gumman. :) Tur vi är likasinnade.

Igår var jag och Micke ute och körde skoter, jävlar i min själ va jag njöt, jag älskar det!! Finns ingenting, absolut ingenting som är så roligt som att åka skoter det kan jag säga med 99 % säkerhet. Men idag får man smaka på det. Men det gör ingenting, jag har ont i varenda cell i hela kroppen, skaplig träningsverk vill jag lova. Men det är det värt tusen gånger om!!

Idag har jag varit på skolan bara, inte gjort nånting speciellt som vanligt. Och imorgon är det Sveg igen, lär fan ta mig iväg till körskolan imån!! Blä.

Nu ser vi fram emot nyår ialf som bara den! :D
På onsdag ska jag till Funäsdalen igen och köra lite skuuuuuter. :)

Du är söt som socker en klar elit och min favorit! :)
puss!


Trasig dator.

Som ni kanske märkt så är min dator trasig. Därför jag inte bloggat nånting.

Men det som har hänt har inte varit så mycket utav intresse ändå. Förutom att jag gråter till Harry Potter. Fyy så sorgligt det är nu! Jag har bara ett kapitel kvar och jag vill inte läsa mera typ så illa är det. Nu är jag upp i Funäs och hänger. Igår var vi på Veras Jag, Pernilla, Anna, Cilla, Emelie och Therese, vi käkade middag också hängde vi där under idol finalen. Sen gick vi hem ganska tidigt för imorse jobbade jag frulle. Det var mindre kul.  Så nu har jag nyss slutat.

Ikväll är det stora julbordet på hotellet och dans. Kanske blir dit, Ramis eller Eriksgården. Eller jag vet inte alls jag. Imorgon ska jag iaf köra skoter och det vet jag! Längtar som bara den så nu jävlar om det blir dåligt väder.

Nu ska Anna och jag gå upp på hotellet och duscha eftersom det inte finns någe varmvatten in tha träsk. Segt det.
Även att Cilla och jag har klätt granen på hotellet idag på lunchen, det var lite julmysigt. :)

Nej hej på er.
gosmos

julbord

Godmorgon mina nära och kära, och alla andra för den delen också!

Har nyss vaknat så jag ska väl kliva upp och göra mig klar, packa kock kläderna och sen gå ner till skolan för att göra iordning inför julborden ikväll. :) Det kommer nog bli en hård kväll för vi har 2 julbord alldeles efter varandra idag. Det är inte så roligt men men, det fördriver tiden iaf så det blir fredag nångång!
Nä nu lär jag kliva upp.

puss min

harrypotter

Idag har jag varit i surSveg hela dagen. Tur att vi fick åka med tidiga bussen hem.

Sen har jag läst harry potter hela dagen! Och det är så spännande så jag håller på att dö. Har läst runt 200 sidor idag. ;D Imorgon ska jag vara i köket från kl 12.00 till kanske 21.00?? Eller längre. BLÄ! Jag hatar det..

nu ska jag släcka och titta på sex and the city. det är lite kung!

puss på dig !!!!!!!!!!!!!!

god morgon!!

Eller inte en så jätte god morgon. Jag hatar att kliva upp så här tidigt.

Nu ska jag iväg till Sveg, gå på körskolan och till Polisen och fixa pass ska jag också hinna med idag. Jag hatar Sveg också, sur Sveg! Också tycker jag synd om alla stackare som bor där! Hua. Nu ska jag kila iväg till bussen.
Men ja.

see you lovers

Helgen

Vilken kanon helg jag har haft, helt bäst.

Och oj oj oj så det har snöat. Det kom 6 dm natten till lördag och under lördags dagen, det var helt sjukt hur mkt det snöade. Men jag är fortfarande sjuk så det vart inge skoter åka. Puuh...

I fredags var vi på Veras ju. Sen på lördagen var det segt hela dagen och sen på kvällen vart vi (jag, cilla, anna & therese) bortbjudna till Inkan på lite mat, dricka och massa prat! Direkt därifrån till Eriksgården. Och där var det roligt som vanligt. :) Jag gillar Eriks! Sen hem till oss i träsket och sov. Igår  var vi sega igen, så gick vi upp och käka lite på hotellet sen skjutsade vi Johan & Tommy till Ramis. Efter det hade Anna och jag SÄL-VM. Det är det bästa vi gör i träsket tror jag. Sen sov jag uppe hos Johan i natt och imorse var det upp till bussen kl 6 sen hem och sova i ett par timmar och sen till skolan. Hållt på lite med resan och sen har vi i princip inte gjort så mkt mer i skolan idag.

Så var det simning idag men jag kunde simma typ 4 längder sen höll jag på att hosta ihjäl mig så jag la ner. Gick hem och tvättade klart istället. Så nu har jag kollat julklappar och sånt och nu ska jag läsa lite Harry och sen sova. Imorgon är det ju Sveg också. Huuua!

I helgen ska jag hem till Funäs igen, haha hem! Det är så roligt för Funäs är lika mycket hem som Storvik, om inte det börjar bli mer än hem. Jag vill bara att vi blir klara i stugan nån gång! Men träsket duger bra det med med snyggingarna.

Och det är så jävulskt med snö nu, och kallt är det också. BARA det inte smälter bort. Det vore inte roligt alls.
Nej godnatt folk! :)

gos mos

snökaos

Alla mina rubriker handlar om snö. Men det är kung!

Igår var jag inte i Sveg, hade sån hosta hela natten så jag kunde inte sova. Så jag tog 11 bussen till Funäs ist och gick & luncha lite med Therese och Sami. Sen mötte jag upp Johanna utanför banken så följde jag med Henne och Kajsa hem. Var där från kl 14 - 20.30 typ! Gud vad vi behövde den där pratstunden! Och Kajsa har blivit så himla stor! Världsgo är hon också, hon bara flinar och flinar! :)

Sen när jag kom hem så bytte jag om och så kom Affe och dom och hämta mig så åkte vi hem till Jonas en sväng. Kollade på tv och drack nån öl sen drog vi till Veras. Jag var lugna gatan för min förskylning är hemsk! Har nog kanske aldrig varit så här förskyld nån gång förut tror jag. Sen åkte jag hem med plutten tidigt, runt 1 och jag kom tillbaka till Träsket runt 12. Så nu har jag och Cilla varit på hotellet och käkat, så skönt att dom har luncher på helgerna nu också! Också har vi varit på ica en sväng.

Nu tänkte jag bädda ner mig med Harry och försöka sova lite, jag är dö trött!
Ikväll blir det kanske afterski och sen blir det iallafall Eriks! Men lugnt blir det!

Justja, Micke och jag skulle köra skoter idag. Men med tanke på att det snöar så in i helvete så ser man kanske 2 meter framför sig och då känns det inte så meningsfullt! Kanske blir imorgon. :)

PUSS HEJ!

RSS 2.0